Fiyat: Platformun Türkiye'de aylık abonelik ücreti 25,99 TL. Yıllık üyelik seçeneği de olan platforma yıllık abonelik ücreti ise 191,88 TL (aylık 15,99'a geliyor). 25,99'luk aylık abonelik fiyatıyla MUBI, 2021 başında Türkiye'deki (tekil abonelik bazından) en pahalı seç-izle servisi olarak hizmet veriyor.Jan 20, 2021

MUBI öğrenciye ücretsiz mı?

Çevrimiçi sinema platformu MUBI kendine has tarzı ile ne izleyeceği konusunda kararsız olanları yönlendirirken öğrencileri ücretsiz olarak platformuna kabul ediyor. … Normalde aylık 19,99 ve yıllık 179,99 TL ücreti ile platformdan film izlenebiliyor.

MUBI öğrenci üyeliği nasıl yapılır?

MUBI Film Okulları Programı'na öğrenci olarak kayıt olmak için hesap açmak gerekiyor. Sinema öğrencileri “edu” uzantılı okul mail adresleri ile bu adres üzerinden kayıt olabilir ve eğitim hayatı süresince ücretsiz olarak çevrimiçi platformda film izleyebilir.

MUBI kaç gün ücretsiz?

Scribd ile 1 yıllık Mubi üyeliğini ücretsiz alabiliyoruz. Önceliklehttps://www.scribd.com/ adresi üzerinden deneme üyeliği açıyorsunuz(1 aylık bedava, 1 ay sonunda sizden ücret tahsil edebilirler ondan sanal kart kullanın!!!), üye olduktan sonrahttps://www.scribd.com/login?

Mubide hangi filmler var?

MUBI'de İzlenmesi Gereken En İyi Filmler

  • Ferahfeza – 2 Eylül.
  • Bağla Beni, Tie Me Up! Tie Me Down! …
  • Gagarine – 4 Eylül.
  • Casusun Karısı, Wife Of A Spy – 8 Eylül.
  • Ve Sonra Dans Ettik, And Then We Danced – 10 Eylül.
  • Hayalimdeki Sahneler – 17 Eylül.
  • Elveda, The Farewell – 24 Eylül.
  • Chaplin'in Modern Zamanları – Özel Gösterim.

MUBI kaç TL öğrenci?

Sadece ayda $6.99. Sadece öğrenciler için. Tüm filmleri izle ya da indir, ne zaman istersen.

Netflix öğrenci var mı?

Netflix'te öğrenci indirimi var mı? Hayır. Netflix'in bu tür öğrenci indirimleri yoktur. Bununla birlikte, Netflix hizmetlerinin veya herhangi bir alternatifinin deneme süresi için kaydolabilirsiniz.

MUBI öğrenci üyeliği kaç TL?

Şu anki yeni kampanyada ise yine öğrencilere ilk ay ücretsiz, ardından aylık 15.99 TL'lik fırsat sunuyor. Mubi'nin öğrenci olmayanlar için ise fiyatları şu şekilde; 7 günlük ücretsiz kullanım ardından da aylık 25.99 TL'ye üye olabiliyorsunuz.