Nihan Ünsal Burak Sergen kiminle aldattı?

Muhabir arkadaşımız Evren Abdullahoğlu, günlerce Sergen'in eşi Nihan Ünsal'la iş insanı sevgilisi Özer Kocer'i takip etti ve onları farklı yer ve mekanlarda birlikte görüntüledi. Sergen'in dört ay önce evlendiği ve kendisinden 28 yaş küçük olan eşi Nihan Ünsal, görüntüler sonrası yaptığı açıklamada mağduru oynadı.

Nihan Ünsal kimdir Burak Sergen?

Nihan Ünsal, 1986 doğumlu olup İzmir Göztepe'de yaşamaktadır. Ünsal, özel bir akademide sunuculuk ve spikerlik eğitimi alıyor. Nihan Ünsal ve Burak Sergen 11 Şubat 2019 tarihinde nişanlanmışlardı. Çift 4 Haziran 2021 tarihinde nikah masasına oturdu.

Burak Sergen Işıl Sergen neden boşandı?

İlk olarak Aile Mahkemesi'ne başvurup Nihan Ünsal hakkında 2 ay uzaklaştırma kararı aldıran Burak Sergen, ardından 'zina' nedeniyle boşanma davası açtı. Dava dilekçesinde eşinin ihaneti nedeniyle evlilik birliğinin temelinden sarsıldığını belirten Sergen, evliliği sürdürmenin artık mümkün olmayacağını ileri sürdü.

Burak Sergen’in eşi aldattı mı?

İhanet haberlerini gazetelerden öğrenen ve fotoğrafları görünce çok üzülen oyuncu, yarın eşi Nihan Ünsal'a aldatma nedeniyle boşanma davası açacak. İşleri nedeniyle İzmir'de yaşayan eşinin İstanbul'da olduğundan bile haberi olmayan Burak Sergen, "Çok üzgünüm ve sarsıldım. Bu bir aldatma. Aldatıldım, doğru.

Özer Koçer Kimdir?

Sanatçı Semih Sergen'in oğlu ve Toprak Sergen'in ağabeyidir. 1984 yılında Ankara Devlet Konservatuarı'ndan mezun olduktan sonra staj görevini Bursa Devlet Tiyatrosu'nda yaptı. Staj sonrası, Ankara Devlet Tiyatrosu'na tayin oldu. Hâlen Devlet Tiyatroları'ndaki görevine devam etmektedir.

Burak Sergen eski eşi kimdir?

Pamela Spence1991 – 1992 Işıl Sergen1999 – 2018 Burak Sergen/Eski eşleri

Nihan Ünsal kiminle evli?

Burak SergenNihan Ünsal / Eşi (e. 2021)