Nereden nereye canlı destek?

Çağrı merkezimize haftanın 7 günü 09:00 – 20:00 saatleri arasında 0850 885 1058 numaralı telefonumuzdan ulaşabilirsiniz. Bu süre dışındaki tüm taleplerinizi destek@neredennereye.com adresine e-posta göndererek iletebilirsiniz.

Obilet kupon nasıl kullanılır?

Talep ettiğiniz seferi ve koltuğu seçip, ödeme sayfasına gidiniz. Aşağıdaki görselde yer alan "↓" butonuna tıkladığınızda karşınıza kupon kodunu girebileceğiniz bir kutucuk çıkacaktır. SMS ve E-Mail yoluyla tarafınıza iletilen kupon kodunu girdikten sonra "Ekle" butonuna tıklayınız.

Otobüs bileti internetten nasıl alınır?

Online Otobüs Bileti Satın Al

  1. Online otobüs bileti satın almak için öncelikle mobil cihazlarınızdan Biletall.com/otobusbiletiadresine giriniz.
  2. Aşağıdaki resimde gerekli alanlardan Nereden, Nereye, Gidiş Tarih alanlarını doldurup, Bilet Ara butonuna basılır ve seferlerin listeleneceği sayfaya gidilir.

Internetten aldığım otobüs biletini nereden alabilirim?

Biletinizi obilet.com üzerinden satın aldıktan sonra, bilet bilgileriniz tarafınıza e-mail ve SMS ile gönderilmiş olacaktır. Biletinizi bastırmanıza gerek olmadan yalnızca kimliğinizi ve HES kodunuzu göstererek seyahatinizi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Yazdırılan biletlerde iptal işlemi gerçekleştirilmemektedir.

Nereden nereye şikayet hattı?

0850 885 1058 Neredennereye iletişim kanalını arayarak firma ile doğrudan irtibata geçebilirsiniz. Haftanın her günü 09.00 ila 20.00 saatleri arasında ulaşabileceğiniz bu telefon numarası sayesinde tüm talep, görüş ve önerilerinizi direkt firmaya iletebilirsiniz.

O bilet güvenli mi?

Türkiye'de otobüs firmalarının kullandığı güvenlik önlemlerinden daha yüksek seviyeli güvenlik sistemleri tercih eden obilet.com güven sorununu ortadan kaldırıyor. … Tüm otobüs firmalarını tek çatı altına toplayan obilet.com bünyesinde hizmet veren firmalar ile de tam entegrasyon sağlıyor.

Bilet kupon numarası nedir?

İnternetten aldığınız elektronik bir bilet için size verilen harf ve rakamlardan oluşan bu kod, aynı zamanda rezervasyon numarası olarak da adlandırılan bir kavram. Bu kodu uçak biletinizi aldıktan sonra kolay ulaşılabilir bir yerde saklamanız gerekiyor.