Sınıf şubeleri nereden öğrenilir?

E Okul veli bilgilendirme sistemi (VBS) sayesinde öğrencilerin eğitim hayatıyla ilgili bilgilere ulaşmak mümkün. E-Okul giriş yaparak çocuğunuzun sınıf bilgilerini kolayca öğrenebilirsiniz.

Sınıfımda kimlerin olduğunu nasıl öğrenebilirim?

İlk önce e okula giriş yapıyor sol menüdeki "ilkokul-ortaokul öğrenci işlemleri"ni tıklıyoruz. Açılan ekran öğrenci arama ekranı olacaktır. Bu ekrandayken sayfadaki yazıcı simgesini tıklıyoruz. Yazıcı simgesine tıklayınca raporlar ekranı açılacaktır.

E okul neden açılmıyor?

Bunun sebebi e okul sisteminin oldukça yoğun olmasıdır. E okul sisteminin barındığı sunucular çok gelişmiş sisteme sahip olsa da aynı anda milyonlarca kişinin sisteme giriş yapması geçici olarak e okul çöktü mü şeklinde düşünülüyor. … Özellikle günün belirli saatlerinde e okula erişim imkansız hale geliyor.

Çocuğum nerede kayıtlı?

Veliler, MEB'in http://e-okul.meb.gov.tr internet adresinde çocuklarının T.C. kimlik numaralarını yazarak, yerleştirildiği okulu sorgulayabilecekler. Çocuğunuzun hangi okula kayıtlı olduğunu, aşağıdaki linke tıkladıktan sonra TC Kimlik Numarasını ve doğum tarihini girerek görüntüleyebilirsiniz.

Hangi lisede olduğumu nasıl öğrenebilirim 2021?

HANGİ LİSEYE YERLEŞTİĞİMİ NASIL ÖĞRENİRİM? Hangi liseye gidileceği e-okul üzerinden sorgulanabiliyor. Sorgulama için http://sonuc.meb.gov.tr/ adresine T.C. kimlik no ve doğum tarihi bilgileri girilmesi gerekiyor.

Hangi okula kayıtlı olduğunu öğrenme?

Çocuğunuzun hangi okula gideceğini ve eğitim hayatı ile ilgili merak ettiğiniz tüm bilgileri E-okul Yönetim Bilgi Sistemi internet adresine girerek "Veli Bilgilendirme Sistemi Girişi" ekranına tıklayın. Ardından öğrencinin T.C kimlik numarası ve okul numarasını girerek sisteme kolaylıkla giriş yapabilirsiniz.

E-okul Karne notları nasıl bakılır?

E OKUL'DA VBS'DE KARNE NASIL GÖRÜNTÜLENİR? EOkul VBS'ye giriş yapmak için ilk önce “eokul.meb.gov.tr” adresine giriş yapmanız ve ardından karşınıza çıkan ekrana sizden istenilen bilgileri doğru ve eksiksiz bir şekilde girmeniz gerekiyor. Bu bilgiler doğru girildiğinde sistem size ikinci bölümü açıyor.