Opet 5 30 yağ hangi araçlarda kullanılır?

Fullmax 5W/30, dünyanın önde gelen motor üreticilerinin tavsiye ettiği, yakıt tasarrufu özelliği taşıyan, teknolojinin son ürünü, sentetik bazlı motor yağıdır. Benzinli, hafif dizel ve LPG' li araçlarda dört mevsim güvenle kullanılabilir, mükemmel motor temizliği sağlar.

Opet Fullmax 5W-30 hangi araçlarda kullanılır?

Fullmax 5W30, binek ve hafif ticari araçların benzinli veya dizel motorlarında kullanılmak üzere geliştirilmiş, yakıt ekonomisi sağlayan sentetik motor yağıdır.

Opet 5 30 yağ ne kadar?

Boyut seçenekleri: 7 lt48,56 TL/lt. 10.5 lt46,67 TL/lt.

5W30 yağ nerede kullanılır?

5W30 yağ özellikle soğuk iklimlerde kullanılan otomobillere oldukça uygundur. 10 veya 15 gibi daha yüksek sıcaklık derecesine sahip yağların aksine, 5W30 yağ motorun iç bileşenlerini kaplamak ve korumak için düşük sıcaklıklarda çalıştırıldığında yeterince serbestçe akabilir.

Opet Fullmax 5W-30 tam sentetik mi?

Fullmax 5W30, binek ve hafif ticari araçların benzinli veya dizel motorlarında kullanılmak üzere geliştirilmiş, yakıt ekonomisi sağlayan sentetik motor yağıdır. İçeriğindeki özel katık paketi ve yüksek kaliteli baz yağlar sayesinde aşınmalara karşı etkin koruma sağlar.

Fulltech nedir?

Opet Fulltech 5W-30 5 Litre Motor Yağı OPET FULLTECH 5W-30 5 LİTRE MOTOR YAĞI Uzun Yağ Değişim Aralığı İçin Üstün Performans ÜRÜN TANIMI Fulltech 5W-30, yeni nesil motorların ihtiyaç duyduğu performans gereksinimlerini karşılayan sentetik motor yağıdır.

10 40 yağ nerede kullanılır?

Günümüzde taşıma amaçlı kullanılan araçların çoğunda kullanıma uygun 1040 yağ içten yanmalı motorlarda kullanılmaktadır. Genel olarak söylemek gerekirse SUV, kamyonet ve minibüs tarzı araçlarda da kullanılabilmektedir. Bunun sebebi bu yağın ince olması ve her deliğe rahatça girip yağlama yapabilmesidir.