Oral ne anlama gelmektedir?

Oral kelimesi Türkçe'de "ağza ilişkin" anlamına gelir. Fransızca oral "ağza ilişkin" sözcüğünden alıntıdır. Fransızca sözcük Latince oralis sözcüğünden alıntıdır. Bu sözcük Latince os, or- "ağız" sözcüğünden +alis sonekiyle türetilmiştir.

Pastoral aşk ne demek?

Türk Dil Kurumu'na göre Pastoral kelimesinin anlamı: Kır yaşantısını ve özellikle çobanların aşk ve yaşayışlarını anlatan (edebiyat türü), çobanlama: Pastoral manzume.

Analog ne demek Türkçe anlamı?

Analog kelimesi aynı görevi gören anlamında kullanılmaktadır. TDK anlamı ise en basitinden aynı ve eş olarak kullanılmaktadır. Bir diğer anlamı olarak kökenleri aynı olduğundan mütevellit benzer görevleri yapan anlamındadır. Ürünlerde kullanılan analog da benzer görev anlamındadır.

Oral hizmet nedir?

Oral seks: Ağız yoluyla gerçekleştirilen cinsel ilişki anlamına gelmektedir. İlişki sırasında partnerlerden biri diğerinin cinsel organına ağzıyla öpme, emme, yalama gibi temaslarda bulunur.

Pastoral nedir örnek?

Pastoral, (Latince) Kır yaşamını ve törelerini anlatan (yapıt). "Köy veya çiftlik hayatına dair" anlamına gelen bir sözcüktür. Kır yaşantısını ve özellikle çobanların aşk ve yaşayışlarını anlatan edebiyat türü, çobanlama.

Pastoral manzara ne demek?

Bir pastoral yaşam tarzı Çobanların olmasıdır sürüsü açık alanların etrafında hayvancılık arazi göre mevsim ve su ve otlak değişen kullanılabilirlik. Adını , tipik olarak kentsel izleyiciler için idealize edilmiş bir şekilde betimleyen bir edebiyat, sanat ve müzik türüne ödünç veriyor .

Analog ne demek Farma?

1- Köken veya tür bakımından farklı olmasına rağmen aynı işlevi gösteren iki organ veya oluşumdan her biri; analog.