ÖSYM fotoğrafı nereden değiştirilir?

Sistemdeki fotoğrafını TC kimlik kartındaki fotoğrafıyla güncellemek isteyenler, 'ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi'nde ve AİS Mobil uygulamasında yer alan "Profilim" menüsündeki "Fotoğraf Bilgilerim" ekranından "TC Kimlik Kartı Fotoğrafımı Kullan" butonuna tıklayarak sistemde mevcut fotoğrafını, TC kimlik kartındaki ile …

ÖSYM sınav Başvuru nasıl yapılır?

Adaylar başvurularını, 11 Şubat 2022 tarihinden itibaren elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak saat 21.30'dan itibaren ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulamasından yapabileceklerdir.

ÖSYM adres değişikliği nasıl yapılır?

Bunu ne zaman ve nasıl yapmalıyım? Adres iletişim bilgilerinde değişiklik/düzeltme olan adaylar, bu bilgilerini https://ais.osym.gov.tr İnternet adresinden kendileri değiştirebileceklerdir. Bu bilgiler, sınavın güncelleme sayfasından yapıldığı takdirde bu sınav ile ilgili işlemlere yansıtılır.

ÖSYM adresi neresi?

Telefon:444 6796 (OSYM) (Çağrı Merkezi)
Adres:Üniversiteler Mahallesi İhsan Doğramacı Bulvarı No: 1 06800 Bilkent / ANKARA

Üniversite fotoğrafı nasıl değiştirilir?

Fotoğraflarını güncellemek isteyen adaylar, ÖSYM sınav koordinatörlükleri ve başvuru merkezlerinden fotoğraflarını ücretsiz bir şekilde değiştirebilir.

ÖSYM fotoğraf değiştirme kaç yıl geçerli?

Çekilen her fotoğraf ÖSYM tarafından kontrol edilmektedir. Fotoğrafınız ÖSYM tarafından reddedilmediği sürece çekim tarihinden itibaren 50 aydır. ÖSYM tarafından fotoğrafınız uygun bulunmayarak reddedilmişse "Sınav Fotoğraf Güncelleme" süreci içerisinde fotoğrafınızı güncelletmeniz gerekmektedir.

2022 TYT AYT başvuru ne zaman?

18 Haziran 2022 tarihinde Temel Yeterlilik Testi (TYT), 19 Haziran 2022 tarihinde sabah oturumunda Alan Yeterlilik Testleri (AYT), öğleden sonra oturumunda Yabancı Dil Testi (YDT) uygulanacaktır. Sınava başvurular, 11 Şubat – 07 Mart 2022 tarihleri arasında yapılacaktır.