Oğlak burcu kadını büyük hedeflere sahiptir, beceriklidir ve çalışkandır. O başarılı olmaya kararlıdır ve bir kadın olarak gerektiğinde iddialı olabileceğini garanti eder. Her zaman büyük resmi görür ve felsefi olarak iyiyle kötüyü birlikte algılar. … Oğlak kadını için en önemli hedef başarıdır.10-Feb-2021

Oğlak kızı nasıl olur?

Vücut yapıları incedir. Güçlü kişilikleri olan Oğlak kadınları bunun farkındadır. Yüksek hayat enerjileri sayesinde odaklandıkları iş alanında başarılı olmaktadırlar. Olumlu ya da olumsuz olarak, uç maceralara atılmayı sevmeyen Oğlak kadınları, hayatta en çok gerçek aşkı istemektedir.

Oğlak kadını ilgisini nasıl belli eder?

Oğlak burcu mensupları, kadın ya da erkek olmasından bağımsız olarak, sorumluluk bilinci yüksek kişilerdir. Bu kişiler sevdikleri ve hoşlandıkları insanlar için de emek vermekten kaçınmazlar. Yani, oğlak kadınının ilk hoşlanma belirtisi, karşısındaki kişi için sorumluluk almak ve emek harcamaktır.

Oğlak kadını zeki midir?

Oğlak Burcu Kadını Olmanın Birinci En Güzel Özelliği Azimli Olmasıdır. Sen güzel olduğu kadar zeki ve azimli de olan Oğlak burcu kadını, istediği şeylere senin kadar sahip çıkan çok az kişi bulunur bu dünyada!

Oğlak burcu kadını kime aşık olur?

Oğlak kadını, romantik, yakışıklı, duygulara önem veren, aşırıya kaçan davranışlar sergilemeyen, mahremiyete önem veren, erkeklerden hoşlanır. Bakımsız erkeklerden asla hoşlanmaz. İçini kıpır kıpır eden erkekleri sever.

Oğlak burcu neden soğuk davranır?

Kendi kuralları ve ölçüleri vardır, bunların dışına çıkmaz ve çıkılmasını istemez. Oğlak burcu diğer insanlara karşı mesafeli davranır. Bu özelliği diğer insanlar tarafından soğuk olarak nitelendirilmesine yol açar. Ancak Oğlak burcu bu tercihinden vazgeçmez ve kendi kalıplarından dışarı çıkmaz, çıkılmasını da istemez.

Oğlak burcunun kötü özellikleri nelerdir?

Mesafeli yapısı yüzünden zaman zaman çevresi tarafından soğuk olarak nitelendirilen oğlak burçları duygularını belli etmekte çok başarılı değildir. Oğlak burcu olumsuz yönleri arasında cimri olması da yer alır. Çok çalışkan olan bu burç, para harcamayı hiç sevmez. Oldukça tutumludur.

Oğlak burcu kadını hangi burçla evlenmeli?

Oğlak kadını, aşk kadını değildir. Evlenseler bile bunu yapmaları gerektiği bir iş olarak gördükleri için evlenirler. Onların evlenmesi için en iyi aday ise, yengeç burcudur. Oğlak mantığı, yengeç burcu ise duygusallığı temsil eden burçlardır.