Paten Türkçe mi?

Paten kelimesi Fransızca kökenlidir.

Etap ne demek TDK?

etap, -bı anlamı is. sp. 1. Aşama. 2. Adım.

Pateni süren kişiye ne denir?

patenci ne demek? Buz pateni yapan veya patenle kayan kimse. Tekerlekli paten üzerinde denge hareketleri yapan sanatçı. Rolling skater.

Paten bir spor mudur?

PATEN KAYMAK ÇOCUKLARA DAYANIKLILIK VE YÜKSEK KONDİSYON SAĞLAR. Spor, genç yaşlı her insan için çok önemlidir. … Paten kaydıkları süre boyunca çocukların vücut kasları aktif olarak çalışır. Paten, insan vücuduna minimum zararı vererek maksimum enerji harcamalarını sağlayan bir spordur.

Paten Fiyatları ne kadar?

10 Şubat 2022 tarihinde Cimri.com'da yer alan 408 Paten modeli içerisinde en ucuz Paten fiyatı 60.08 TL iken, en yüksek Paten fiyatı 6392.0 TL olarak sitemizde yer alıyor. Tüm Paten fiyatlarının ortalaması alındığında ise 10 Şubat 2022 tarihinde ortalama Paten fiyatı ise 231.68 TL olarak sitemizde yer alıyor.

Amblem nedir kısaca tanımı?

Amblem (Fransızca: emblème) (imlek, belirtke), bir fikri veya bir kurumu temsil eden görsel simgedir. Simge ile neredeyse eş anlamlı olarak kullanılsa da, daha kesin kurallarla belirlenmiş ve neyi temsil ettiği kesin olarak bilinir.

Diskalifiye olmak ne demek?

Diskalifiye kelimesi Türkçe'de "yetkisini kaldırmak, devre dışı bırakmak" anlamına gelir. Fransızca disqualifier "yetkisini kaldırmak, devre dışı bırakmak" fiilinden alıntıdır. … Bu sözcük İngilizce qualify "yetkilendirmek" fiilinden di+2 önekiyle türetilmiştir.