Rupert Finch kim?

Kate Middleton'ın üniversite yıllar sevgilisi olan ve Prens William'ı bile reddetmesine neden olan Rupert Finch bugün İngiltere'nin ünlü bir hukukçusu. Aristokrat bir aileye mensup olan Rupert Finch, Kate Middleton ve Prens William'ın okudukları St. Andrews Üniversitesi'nden mezun.

Prens William boşandı mı?

Aile içinde "Wills" olarak gayri bilinen William'a annesi tarafından "Wombat" lakabı verildi. … Ailesi 1996 yılında boşandı.

Prens William kiminle evlendi?

Catherine, Duchess of CambridgePrince William, Duke of Cambridge / Spouse (m. 2011)

Prens William ile Kate Middleton nasıl tanıştı?

Kate ve William 2001 yıllında St Andrews Üniversitesi'nde tanışmışlar. Haklarında çıkan ilk dedikodu ise 2002 yılında Prens William'ın Kate'i gördüğü anda kalbinin yerinden çıkarcasına atmasıyla başlamış. Çiftimiz 2003 yılında çıkmaya başlamış ve diğer iki arkadaşlarıyla beraber ortak bir daire tutmuşlar.

Prens William eşiyle nasıl tanıştı?

Ünlü çift 2001'de St. Andrews Üniversitesi'nde aynı yurtta kalırken tanışmıştı. İkili üniversite hayatları süresince birkaç arkadaşıyla birlikte yaşamaya devam etti ve 2003'te ilişkilerini biraz daha ilerletme kararı aldı. Uzun süre sevgili kalan çift, basına birlikte pek çok kez poz vermişti.

Lady Diana neden öldü?

Prenses Diana 1997 yılında Fransa'nın başkenti Paris'te Pont de l'Alma tünelinde, bulunduğu aracın kaza yapması sonucu öldü. Birlikte tatil yaptığı Dodi Al Fayed ile aracın sürücüsü Henri Paul da kazada yaşamlarını yitirdiler.

Prenses Di kaç yaşında öldü?

36 yaşında (1961–1997)Diana, Princess of Wales / Öldüğü zamanki yaşı