PTT bankamatik para kesiyor mu?

PTT anlaşmalı bankalar para çekme işlemi için PTT ile anlaşması olan herhangi bir bankanın ATM'sini kullanmanız gerekir. … Örneğin; hesabınızda 100 TL varsa ve siz 100 TL çekmek istiyorsanız, komisyon ücreti bu para üzerinden tahsil edilmez.

PTT hesaba para yatırma nasıl yapılır?

Para göndermek için; Size en yakın PTT işyerine, geçerli kimlik belgeniz ile giderek para gönderme formunu doldurunuz. Gönderim tutarını ve ücretini gişe görevlisine veriniz. UPT işleminize ait referans numarasını alıcınıza iletiniz.

PTT hesabıma para yatmış mı?

T.C. KİMLİK NO İLE PTT PARA SORGULAMA Bunun için ALO PTT numarası olan 444 1 788 hattını aramanız yeterlidir. Zaten menüden hangi seçeneği seçmeniz gerektiği size telefon ile anons ediliyor. Ayrıca PTT'nin web sitesindeki online işlemler kısmını kullanarak da PTT kart hesap bakiyesi öğrenme işlemi yapabilirsiniz.

Bankadan PTT’ye eft yapılır mı?

Söz konusu işlemlerin tamamlanmasının ardından PTT EFT hizmeti, müşterilerin kullanımına açıldı. EFT hizmetiyle artık PTT'den diğer bankaların IBAN, hesap veya kredi kartı numaralarına, diğer bankalardan ise PTTBank hesap numarasına, IBAN veya kart numarasına aracısız para transfer işlemi yapılabiliyor.

PTT Kart hangi ATM lerde ücretsiz?

Vakıf Katılım, EmlakBank, Ziraat Katılım, Halkbank, VakıfBank, Ziraat Bankası ve PTT Müşterileri İmzalanan Protokol ile Bu Bankaların Tüm ATM'lerini İşlem Limitleri Dâhilinde Hiçbir Ücret Ödemeden Kullanabilecek.

PTT ATM ortak ATM mi?

PTT ATM diğer bütün bankalarda olduğu gibi para çekip yatırmak veya ödemelerinizi yapmak gibi birçok konuda hizmet verir. … bankaları ile anlaşmalı olan PTT, bu banka ATM'lerinde de PTT kartı bulunan bütün vatandaşlar ücret ödemeden ortak olarak kullanabilirler.

IBAN numarası ile nasıl para yatırılır?

IBAN numarası bilinen hesaba para göndermek için mobil şube üzerinden veyahut ATM üzerinden bu işlem kolaylıkla yapılır. Mobil şube üzerinden, para transferleri bölümüne giderek alıcının IBAN numarası, alıcının adı ve soyadı ve gönderilecek miktar girilerek işlem tamamlanır.