Rüyada değerli taş görmek, şansınızın açılacağına ve çok büyük bir şansa sahip olacağınıza delalet eder. Rüyayı gören kişi hayal bile edemediği kadar mal varlığına, paraya ve güce sahip olur.

Rüyada değerli taş toplamak ne demek?

Rüyada taş toplamak rüya sahibinin bir iş üzerinden iyi bir para kazanacağı üzerine yorumlanır. Rüyasında taş topladığını ve bunları alıp götürdüğünü gören kişiler, bu taşlar kadar verimli bir iş hayatı ve kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada renkli taş görmek ne anlama gelir?

Rüyada renkli taş görmek rüya sahibinin hayırlı bir kısmetle evleneceği, başarılı işler yapacağı ve huzurlu bir hayatı olacağı anlamına gelir. … Rüya sahibinin yakın zamanda hayallerinin gerçek olacağına ve önemli fırsatlar yakalayacağına işaret eder.

Rüyada kristal taş görmek ne demek?

Rüyada Kristal Taş Görmek Rüya sahibinin rüyasında kristal taş görmesi, kişinin değersiz bir şeyin değer kazanacağına alamet eder. Rüyada kristal taş görmek, rüya sahibinin ferah bir nefes alacağına ve bir ev alacağına delalet eder.

Rüyada siyah taş görmek ne anlama gelir?

Beyaz bir tas, hayir ve menfaate, san tas, kötü bir kimse ile dostluga, kirmizi bir tas görmek, dini inanci olmayan bir kimseye; siyah tas görmek, münafik bir kimse ile is yapmaya ve ondan zarar görecegine isarettir. Rüyasinda tas topladigini gören, yolculuktan mal elde eder.

Rüyada elmas bulmak ne anlama gelir?

Rüyada Elmas Bulmak Şansa işarettir. Elmas bulmak zenginliği ve saygın bir hayatı ifade eder. Rüyada elmas bulmak, rüya sahibinin sorunları çözmekte çok usta birisi olacağına, problemlerin üstesinden kolayca gelebileceği demektir.

Rüyada mavi taş görmek ne demek?

Rüyada mavi taş görmek, bekarlar için kendilerine sadakatte kusur etmeyecek, hem saygılı, hem de görgülü, asil ruhlu bir eşe sahip olma mutluluğunu yaşayacaklarını ve gönüllerinden geçtiği gibi, aşk dolu bir hayat süreceklerini bildirir.

Rüyada büyük taş görmek ne demek?

Tas menfaatle tabir olunur. Rüyada evinizin içinde büyük bir tasin bulundugunu görmeniz, yakinda büyük bir kimse tarafindan bir menfaat göreceginize isarettir. … Bir baska rivayete görede: Rüyada yerde veya duvarda görülen tas, ölüme isarettir. Bazen de, kati kalplilere, gafillere, cahillere ve issizlere isarettir.