Orjinal rattan nasıl anlaşılır?

Rattan malzemesi UV katkılı olduğunda güneş ışınlarına karşı daha dayanıklı olmakta, malzemede renk değişimi ve kopma olmamaktadır. Rattan kalitesiz malzemeden üretildiğinde rengi günden güne solmakta, malzeme tamamen kuruyup dökülmektedir. Masa camlarının temperli olmasına dikkat edin.

Rattan güneşten etkilenir mi?

Plastik Rattanlar kar,yağmur ve dondan etkilenmez. Güneşte kalmaya bile dayanıklıdır. Rattan gibi Bambuyu da fazla sudan ve fazla ısıdan korumanız gerekmektedir.

Orjinal rattan nedir?

Doğal Rattan, Avustralya, Afrika ve Asya'nın tropikal bölgelerinde yetişen yerel ağaçları kapsayan, ahşap bahçe mobilyalarında genellikle örgü biçimde örülen bir bahçe mobilyası türüdür.

Rattan malzeme nedir?

Rattan mobilya Afrika ve Asya ülkelerinin tropikal iklim bölgelerinde yetişen ağaçlardan üretilen ahşap bahçe mobilyalarına verilen isimdir. … Plastikten üretilen rattan bahçe mobilyaları uzun ömürlü ve dayanıklı bir kullanım ömrü sunması ile birçok mekânda ve ortamda kullanılmaktadır.

Rattan kullanışlı mı?

Rattan alerji yapmayan, antibakteriyel, küf tutmayan kolayca temizlenebilen ve değişen hava şartlarına uygun geri dönüştürülebilen plastik bir malzemedir. Rattan malzemesi UV katkılı olduğunda güneş ışınlarına karşı daha dayanıklı olmakta, malzemede renk değişimi ve kopma olmamaktadır.

Rattan mobilya yıkanır mı?

Rattan mobilyalar sadece doğal sabun ve su ile temizlenmelidir. Kimyasal kullanılmamalıdır.

Rattan hammaddesi nedir?

Rattan nedir ve Maddesi Nedir? Rattan günümüzde yaygın kullanımı olan ürünlerden biridir. Bahçe mobilyalarında sıklıkla görülen bu ürünün ana maddesi bambu olarak bilinmektedir. Bambu çeşidi olan rattan mobilya tasarımlarında kullanılmaktadır.