Retweet engeli nasıl kaldırılır?

Bir hesabın paylaştığı içeriği beğenmiyorsanız Retweetlerini kapatabilirsiniz. Bir kullanıcının Retweetlediği Tweetleri görmeye son vermek için hesap profil sayfasında, Retweetleri kapat seçeneğini işaretleyin (iOS'ta dişli simgesine veya web ve Android'de taşma simgesine dokunun).

Tweet Silme Nasıl Yapılır?

Tweet silme

  1. Adım 1. Üst menüde profil simgenize dokunun.
  2. Adım 2. Profil'e dokunun.
  3. Adım 3. Silmek istediğiniz Tweeti bulun.
  4. Adım 4. Tweetin üst kısmındaki simgesine dokunun.
  5. Adım 5. Tweeti sil öğesine dokunun.
  6. Adım 6. Onaylamak için Sil öğesine dokunun.

RT nasıl kapatılır?

İlk olarak retweet almayı istemediğiniz bir kişinin profiline girin, profile girdikten sonra sağ tarafta bulunan ayarlar butonuna basın, bu butona bastıktan sonra Retweetleri kapat seçeneğine basın. Bu seçeneğe bastıktan sonra retweetler hiçbir zaman gözükmeyecektir.

RT linki nedir?

Retweet (RT), onu ilk gönderen kullanıcıya atfedilen bir Tweetin yeniden gönderilmesidir. Retweet in genel amacı, ilginç bir haber makalesi, bir teklif veya bir web sitesi gibi bilgileri, yeni bir gönderi yazmak zorunda kalmadan kendi takipçilerinize iletmektir.

Retweetleme nasıl açılır?

Paylaşmak istediğiniz Tweetin üzerine gelin. Alıntı Tweet Olarak Retweetle öğesine tıklayın. Yorumunuzu ekleyin. Aynı zamanda medya da ekleyebilirsiniz.

Twitter engellenenler listesi nerede?

Gizlilik ve güvenlik öğesine tıklayın. Güvenlik altında, Engellenmiş hesaplar öğesine tıklayın. Engellenenler listenizin en üstünde Tümü veya İçe aktarılanlar öğesine tıklama seçeneğini görürsünüz. Mevcut durumda engellediğiniz tüm hesapları görmek için Tümü öğesine tıklayın.

Tweet Delete nasıl kullanılır?

https://www.tweetdelete.net/ adresini ziyaret edin. Sign in with Twitter'a tıklayın ve hesabınızı kullanmasına izin verin. "Delete all my existing tweets before activating this schedule." (Şu andan önceki tüm tweet'lerimi sil) seçeneğini işaretleyin.