Kişinin rüyasında sinek görmesi düşman tuzağından kurtulmak anlamına gelir. … Rüyada sinek görmek; hafif bir üzüntü yaşamaya ve zararsız düşmana alamettir. İri kara sinek; çabuk atlatılacak bir hastalığa, birçok sinek görmek; üzücü bir haber almaya ve düşmanlar tarafından sarıldığına alamet eder.24 Nov 2019

Rüyada birçok sinek görmek ne demek?

Rüyada sinek görmek; kişinin bulaşıcı olan birtakım hastalıklardan etkilenebileceğine alamet eder. Bu rüya, kişinin çevresinde mevcut olan düşmanın ortaya çıkacağına da yorumlanır. Rüyada sinek sürüsü görmek; rüya sahibinin çevresinde alçak, ağzı pis ve miskin birinin var olduğuna alamet eder.

Rüyada evi sinek basması ne anlama gelir?

Rüyada evi sinek bastığını görmek, rüya sahibinin kazancını iki katına çıkaracağına işaret eder. Kişi yakın zamanda büyük atılımlar yapar. Kötü günler gördüğünde ise sevdiği insanlar kendisine yardımcı olur. … Bu rüya, kişinin eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendireceği anlamına gelir.

Kara sinek anlamı nedir?

Rüyada kara sinek görmek, zayıf, miskin ve alçak bir adama işarettir. Kara sineğin büyüğünü görmek, halka zarar veren ve malı iflas eden bir düşmana alamettir. Rüyada kara sinek yediğini görmek, helal olmayan bir malı yemekle tabir olunur.

Rüyada sinek kovmak nedir?

Rüyasında sinek kovalamak, kırgın olunan bir kişiyle barışmaya delalet eder. Rüya alimleri, rüyasında sinek kovaladığını gören kişinin küs olduğu birileri varsa, onlarla barışacağı manasına gelir Kişinin, yaptığı bazı hatalarının affedileceğine, çalışma disiplininin artacağına rivayettir.

Bokunda sinek öldürmek ne demek?

"bokunun üstünde sinek öldürmek" başlığındaki entrylerin metinlerinde arama yapar. büyük abdest yapılır ve kancaya takılmak üzere sinek avı başlar.eskiden yani küçükken bir kaç kez yaptığım eylemdir. … ayrıca anadoluda bu söz herhangi bir işi becerebileceğinden şüpheli insanlarada söylenir.

Rüyada sinek öldürmek ne anlama gelir?

Rüyada sinek öldürmek, rüya sahibinin başarısına engel olan ve hayatında hep zorluk çıkaran kişilerden kurtulup, yolunu açmasına ve bundan sonrası için geleceğini kendi elleriyle, istediği doğrultuda kurmasına tabir edilir. Huzur, esenlik ve ferahlık anlamına gelir.

Rüyada sivrisinek sürüsü görmek ne demek?

Rüyada sivrisinek sürüsü görmek, iyi değildir. Hastalık, sıkıntı ve zorluk anlamına gelir. Rüya sahibinin dert edineceği, gözyaşı dökeceği ve çok mutsuz olacağı bazı olaylarla karşılaşacağına ve çok meşakkatli günler geçireceğine delalet eder.