Rüyada ördek temiz, hayırlı kısmet anlamına gelir. Ördek yakaladığını görmek elinize toplu para geçecek demektir. Vahşi ördekler, bir yerden elinize para geçeceği ve seyahate çıkacağınız anlamına gelir. … Ördek sayısı çoksa kişi zengin olacak veya mal, mülk sahibi olacak demektir.12-Oct-2004

Rüyada ördek yavrularını görmek ne anlama gelir?

Rüyada ördek yavrusu görmek, rüya sahibinin yakın çevresi ile tabir edilir. Arkadaşlara, dostlara, akrabalara ve onlarla yaşanacak olan kâh tatlı, kâh acı olaylara rivayet edilir.

Rüyada ördek sürüsü görmek ne anlama gelir?

Rüyada ördek sürüsü görmek, bolluk ve bereketi müjdelemesi ile bilinir. Rüyada ördek sürüsüyle yolculuğa çıkmak, kişinin kısa zamanda iyi bir iş bulacağına delalet eder.

Rüyada beyaz ördek gormek ne anlama gelir?

Rüya tabiri kitaplarına göre rüyada beyaz ördek görmek, zenginliğe, elde edilecek olan mal ve mülkün daha da çok fazlalaşacağına delalet etmektedir. Fakat bazı kaynaklara göre ise rüyada beyaz ördek görmek rüya sahibinin ailesi ile arasında bazı problemler olacağına, mutsuz olacağına işaret ediyor.

Ördek yakalamak ne anlama gelir?

Rüyada ördek avlamak ya da ördeği yakaladığını görmek kişinin eline para geçeceği şeklinde yorumlanabilir. Ördek avlamak ya da yakalamak rüya sahibinin beklemediği bir anda toplu bir şekilde maddi olarak kazanç sağlayacağına da işaret eder.

Rüyada kaz yavrusu görmek ne anlama gelir?

Rüyada kaz yavrusu görmek bolluk ve berekete yorumlanır. Yine Rüyada kaz yavrusu tutmak kız evlada işaret eder. Ayrıca rüyada kaz yavrusu görmek hayırlı bir miras ile de tabir olunur. Rüyada kaz yavrusunun kendisine hediye olarak verildiğini yada kaz yavrusu satın almak, bol ve geniş rızka delâlet eder.

Rüyada yaban ördeği görmek neye çıkar?

Yaban ördeği; beceriksiz, müsrif bir kadına işarettir. … Rüyada yaban ördeği görmek veya satın almak, çok mutlu olacağınız bir davete katılacağınıza yorumlanır. Yaban ördeğinin pişirmek kimsenin çok para kazanacağına ve servet sahibi olunacağına yorumlanır.

Ördek neyi temsil eder?

Ördek : Ördekler genellikle çift olarak kullanılırlar. Mutlu bir evliliği, birbirine adanmışlığı ve bağlılığı temsil ederler.