Sadakatsiz neden yayınlanmadı?

Her çarşamba Kanal D ekranlarından izleyiciyle buluşan Sadakatsiz dizisi, yılbaşı sonrası verilen ara nedeniyle bu akşam yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkamayacak. Kanal D'de Sadakatsiz dizisi yerine Logan: Wolverine filmi yayınlandı.

Sadakatsiz 32 bölüm ne zaman?

Sadakatsiz 29 Eylül Çarşamba yayınlanan 32. Bölümde Asya ve Derin'in hayatındaki büyük değişiklikler, herkesi etkisi altına alıyor!

Sadakatsiz 31 bölüm ne zaman?

Sadakatsiz 2 Haziran Çarşamba yayınlanan 31. Bölümde Asya ve Derin hesaplaşmasında kim galip çıkacak? Asya'nın Derin'in hamilelik yalanının ortaya çıkarması, iki kadın için yeni bir yüzleşmenin habercisidir. Asya ve Derin'in birbirine kanıtlamak istediği gerçekler geçmiş ve geleceğin çetin bir hesaplaşmasına dönüşür.

Sadakatsiz 27 bölüm neden yok?

Sadakatsiz 27. bölümü bu hafta ekranlara gelmeyecek. Koronavirüs nedeniyle çekimlere bir süre ara verilirken çarşamba günü dizinin tekrarı ekranlara gelecek. Sadakatsiz 21 Nisan 2021 Çarşamba yeni bölümü izleyiciler tarafından merak ediliyor.

Kanal D Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman?

Sadakatsiz yeni bölümleriyle her çarşamba 20.00'de Kanal D'de!

Sadakatsiz 46 bölüm ne zaman yayınlanacak?

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'in 46. bölümü 19 Ocak 2022 Çarşamba günü izleyicisi ile buluşuyor. Sadakatsiz 46. bölüm bu akşam saat 20.00'de yayınlanacak.

Sadakatsizin fragmanı çıktı mı?

Sadakatsiz yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Her hafta izleyenlerden tam not alan Kanal D'nin fenomen dizisi Sadakatsiz'in 24 Mart tarihli 23. yeni bölüm fragmanında Volkan'ın boşanma kararını öğrenen Derin'in tavırları damga vurdu.