Sahabe iklimi seti ne anlatıyor?

Sahabe İklimi Seti-En Güzel Örneğin En Güzel Örnekleri-4 Kitap Takım Kitap Açıklaması Muhammed Emin Yıldırım hocamızın En Güzel Örneğin En Güzel Örnekleri serlevhası adı altında Türkiye'deki tüm iller ve Kıbrıs ili de dahil olmak üzere 82 sahâbî efendilerimizin hayatını anlattığı bir eserden meydana gelmektedir.

Sahabe iklimi kac Cilt?

Bu çalışma toplamda 4 ciltten oluşmaktadır.

Sahabe iklimi 1 Cilt kaç sayfa?

En Güzel Örneğin En Güzel Örnekleri-Sahabe İklimi-1

Yayın Tarihi:01.05.2017
ISBN:9786054620944
Dil:TÜRKÇE
Sayfa Sayısı:493
Cilt Tipi:Karton Kapak

Siyer Vakfı kime ait?

Muhammed Emin Yıldırım, Ekim 2010 yılında Siyer Vakfı'nı kurdu. Yıldırım, kuruluşunu 10 temel ilke üzerine oturttuğu Siyer Vakfı ile Hz. Muhammed'in (S.A.V) daha iyi bilinmesi, anlaşılması, tanınması, kavranması ve yaşanması için çalışmalarda bulunuyor.

Muhammed Emin Yıldırım kaç kitabı var?

Aynı zamanda Siyer Yayınları aracılığı ile ünlü yazar Muhammet Emin Yıldırım'ın 60'a yakın kitabı çıkmıştır. Nezahat Yıldırım ile evli ve 3 çocuğu bulunmaktadır.

Muhammed Emin Yıldırım kimdir?

Muhammed Emin Yıldırım, 1973 yılında Erzurum, Horasan'da doğmuştur. İlk, orta ve lise öğrenimini Erzurum'da tamamlamış ve İstanbul'a gelmiştir. … Muhammed Emin Yıldırım, 1999 yılından bu yana Hizmet vakfında bu çalışmalarına devam etmektedir. Ağırlıklı olarak siyer ve sahabe üzerine çalışmalar yapmaktadır.

Muhammed Emin Yıldırım Türk mü?

Muhammed Emin Yıldırım 1973 yılında Erzurum'un Horasan ilçesinde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini memleketi Erzurum'da tamamladı. Örgün eğitimine devam ederken bir taraftan da medresede Arapça ve Temel İslami İlimler alanlarında dersler aldı.