SAP uzmanı ne kadar maaş alır?

Kariyerinde Maaşlar

EN DÜŞÜKORTALAMA
Kıdemli SAP Danışmanı9.92017.230
SAP Uzmanı5.7008.940

SAP danışmanı ne iş yapar?

SAP danışmanı; SAP yazılımını alan firmalarda çalışan, şirketlerin süreçlerini anlayıp analiz eden, hata ya da eksikleri tespit eden kişilere verilen isimdir. Global standartları göz önünde bulundurarak firmaların süreçleri doğru kullanmasını sağlar.

SAP uzmanı nasıl olunur?

SAP uzmanı olmak için üniversitelerin dört yıllık eğitim veren lisans fakültelerinde bulunan İşletme, Bilgisayar Mühendisliği ve Endüstri Mühendisliği gibi bölümlerden mezun olmak gerekir. Bunun dışında mesleki kariyer için İngilizce eğitim şartı aranmaktadır.

SAP danışmanı ne kadar maaş alır?

Kariyerinde Maaşlar

EN DÜŞÜKORTALAMA
Kıdemli SAP Danışmanı9.92017.520
SAP Danışmanı4.2708.120

ERP uzmanı ne kadar maaş alır?

İş hayatına yeni başlamış bir ERP uzmanı 5.200 TL maaş elde edebilmektedir. Uzmanlık ve tecrübe ile ortalama 7.500 TL'ye kadar kazanç sağlayabilirler. Bu alanda alınan en yüksek maaş ise ortalama 9.500 TL ye kadar çıkmaktadır.

SAP danışmanı ne mezunu?

Öncelikle hangi bölüm sorusunun ilk akla gelen bölümler Bilgisayar mühendisliği, endüstri mühendisliği, işletme enformatiği, matematik mühendisliğidir. Bilindiği üzere, SAP danışmanlığı sadece kod yazmaktan ibaret değildir. ABAP kodlamanın yanı sıra, modül danışmanlığı ve İş Zekası danışmanlıklarını da içerir.

SAP Modül danışmanlığı nedir?

SAP danışmanlığı, firmaların tüm süreçlerinin takip ve analiz edilmesi, işletme süreçlerinde yaşanan hataların tespit edilmesi ve yaşanan sorunların tanımlanması adına yürütülen danışmanlık hizmetidir.