Senden çocuğum olsun istiyorum kim söylüyor?

Berdan Mardini'nin en popüler şarkılarından birisi "Senden Çocuğum Olsun İstiyorum" şarkısıdır.

Senden çocuğum olsun istiyorum kaç yılında?

Berdan Mardini ilk albümünü 2000 yılında çıkarmış ancak teknik problemler nedeniyle bu albüm piyasaya sürülmemiştir. 2002 yılında çok istediği "Aman Aman" albümünü çıkardı ve bu albüm sonrası geniş kitleler tarafından tanındı. Berdan Mardini'ye esas şöhretini kazandıran ise "Senden Çocuğum Olsun" adlı şarkısıdır.

Senden çocuğum olsun istiyorum ne demek?

geleneksel anadolu delikanlısının yapabilecegi en romantik evlenmek teklifini yapıyor berdan. senden cocugum olsun yani cocugumun annesi ol yani karım ol. klasik "benimle evlenir misin" anlayısının tamamen dısına cıkıyor ama annelige, aile kavramına yönelerek light erkek olmadıgını, köklerine baglılıgını vurguluyor.

Fatoş Mardini Kimdir?

5 Kasım 1978 Diyarbakır'da dünyaya gelen Fatoş Yelliler 43 yaşında. Fatoş Yelliler, 7 kardeşin 6'cısıdır. Berdan Mardini ile Fatoş Yelliler, Fransa'daki bir düğünde tanışmış, 2010'da dünyaevine girmişti. … Mardini ile Yelliler, geçen mart ayında evliliklerini noktalama kararı aldı.

Berdan Mardini kimdir nerelidir?

5 Kasım 1978 tarihinde Diyarbakır'da doğdu. Berdan Mardini, babasının devlet memuru olması nedeniyle çocukluğunu farklı şehirlerde geçirdi. Ailesi aslen Mardinlidir.

Berdan Mardini ve eşi nereli?

5 Kasım 1978 Diyarbakır'da dünyaya gelen Kandemir 43 yaşında.

Berdan Mardini’nin ayrıldığı eşi kimdir?

Berdan Mardini ile Fatoş Yelliler, Fransa'daki bir düğünde tanışmış, 2010'da dünyaevine girmişti. Çift 11 yıllık evliliğini, 2021 yılında noktaladı.