Sivilce izlerinin tedavisi için hizmet verdiğimiz yöntemler PB Serumu yöntemi, kimyasal peeling, mikro iğneleme, deri soyucu lazerler, fraksiyonel radyofrekans ve dolgu tedavisidir. Lazer ışınları derinin sıcaklığını arttırarak buharlaşma sağlar ve bu sayede cildin üst tabakası soyulur.

Sivilce izleri kaç seansta geçer?

Sivilce lekelerinin türüne bağlı olarak 5-6 seansta geçirilebilir. Her seans arasında 1-2 hafta aralık bırakılır. Sivilce lekeleri için kesin çözüm, lekelerin kalıcılığı, iz ve derinliklerine bağlıdır. Fakat pek çoğu lazer sistemiyle tamamen geçirilir.

Sivilce izleri tedavi edilir mi?

Eğer sivilceler hala aktif bir şekilde çıkmaya devam ediyor ise iz kalmasının önüne geçilmesi açısından kimyasal peeling yöntemi veya yenileyen lazer tedavilere gerçekleştirilmektedir; ancak kırmızı ve yüzeysel bir sivilce izi söz konusu ise mikro iğneleme, derin sivilce izi var ise dolgu tercih edilebilmektedir.

Sivilce izleri lazer tedavisi kaç yaşında?

Lazerle sivilce tedavisi; büyük çoğunlukla 12-18 yaş arasındaki ergenlik döneminde kişilerde görülen, kişiye rahatsızlık veren, sonrasında leke bırakabilen iltihaplı lezyonların lazerle tedavisi edilmesidir.

Sivilce izleri nasıl geçer lazer fiyat?

Böylece ciltteki sivilce izleri her seansta azalarak yok olur. Sivilce izlerinin bir kısmı tamamen geçerken bir kısmında ise anlamlı derecede iyileşme görürüz….Sivilce İzleri Lazer Tedavisi Fiyatları 2022.

BölgeSeans3 seans Paket
Yüz Bölgesi Küçük Alan801 TL1914 TL
Yarım Yüz1603 TL3851 TL
Tüm Yüz2382 TL5717 TL

Jan 15, 2022

Sivilce izleri lazer ile geçer mi?

Lazer ile cilt yenileme yöntemi kullanılarak derin ve yüzeyel izler hafifletilebilir. Sivilce (akne) izlerinin tedavisinde kullanılan lazer yöntemi ikiye ayrılır. Cildi soyarak yenileyen lazerler, derinin üst tabakasını soyarak etkili olurlar. … Derinin yenilenmesi ile sivilce (akne) izleri azaltılmaktadır.

Sivilce izleri delikler nasıl geçer?

1 tatlı kaşığı mısır unu, 1 çay kaşığı kil ve 1 su bardağı suyu güzelce karıştırın. Ardından deliklerin olduğu bölgeye sürüp, kuruyana kadar bekleyin. Kuruduktan sonra yavaşça ovalayarak kili yüzünüzden çıkarın. Bu yöntemi haftada 2 defa düzenli olarak uyguladığınızda kısa sürede değişimi fark edeceksiniz.

Sivilce leke tedavisi ne kadar sürer?

Genellikle 1 ila 3 seans arasında sürer ve her seans 1 saatte tamamlanır. Sivilce izlerinin tedavisinden sonra dikkat edilmesi gereken şey güneşten korunmaktır. Aynı zamanda bu tedavi yöntemi sonrasında kızarıklık ve soyulmalar da oluşabilir. Bu etkiler 1 hafta gibi bir sürede geçer.