Sokağa çıkma yasağında otobüs var mı?

Tam Kapanma ve Sokağa çıkma yasağında toplu taşıma var yani çalışıyor olacak. Şehir içi toplu ulaşım araçlarının (metrobüs, metro, otobüs, dolmuş, taksi vb.) sürücü ve görevlileri yasaktan muaf olacak. Dolayısıyla otobüsler, taksiler ve metrolar da dahil olmak üzere tüm toplu ulaşım açık ve çalışıyor olacak.

Sokağa çıkma yasağında otobüsler kaça kadar çalışıyor?

Seferler sabah 04.30 ile gece 00.25 arasında yapılacak. Sabah ve akşam yoğun saatlerde takviye seferler düzenlenecek. Yolcu verilerinin düzenli olarak takip edileceği kısıtlama boyunca, ihtiyaç duyulan hatlara gerekli eklemeler veya çıkarmalar yapılarak planlar revize edilecek.

Sokağa çıkma yasağında belediye otobüsleri çalışıyor mu?

Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması sürecinde İETT'ye bağlı tüm toplu taşıma araçları kendi hatlarında hizmet vermeye devam edecek. Her bir hatta mümkün olan en az sefer aralığı ile çalışılacak.

Sokağa çıkma yasağında otobüsler çalışacak mı?

16 Nisan 2021 tarihi itibarıyla saat 19.00'da başlayacak hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında Özel Halk Otobüsleri (ÖHO) ve Özel Toplu Taşıma Araçları (ÖTA) çalışmayacaktır.

Otobüs bileti olan yasaktan muaf mı?

Kamil Koç | Sokağa çıkma kısıtlamalarından biletli yolcularımız etkilenmemektedir.

Otobüse binmek yasak mı?

Sokağa çıkma kısıtlamasına tabi olup olmadığına bakılmaksızın 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımız ile 18 yaş altı gençler ve çocuklarımız şehir içi toplu ulaşım araçlarını (metro, metrobüs, otobüs, minibüs, dolmuş vb.) kullanamayacaklardır.

Istanbul halk otobüsleri saat kaça kadar çalışıyor?

Yapılan düzenleme kapsamında İETT sabah saat 07.00 – 10.00, akşam ise 17.00 – 20.00 saatleri arasında 445 hatta 4 bin 636 otobüs seferi gerçekleştirecek.