STİDERM deriye uygulandığında, lokal olarak antialerjik (alerjiyi giderici), antiinflamatuvar (iltihabı giderici), antipruritik (kaşıntıyı giderici) ve anestezik etki gösterir. STİDERM, güneş yanıkları, böcek sokmaları, ürtiker (kurdeşen), kaşıntı ve birinci derece (hafif) yanıklarda kullanılır.

Stilex ne işe yarar?

STİLEX güneş yanıkları, böcek sokmaları, ürtiker, kaşıntı ve birinci derece yanıklarda kullanılır. 4.2. Pozoloji ve uygulama şekli Pozoloji/uygulama sıklığı ve süresi : STİLEX, günde birkaç kez lezyonlu bölgeye sürülür.

Siltex nedir?

Meme implant yüzeyleri düz ya da pütürlü olabilir. Düz yüzeyli implantların biraz daha yumuşak bir kabuğu vardır ve derinden hissedilme olasılıkları daha azdır. Pütürlü yüzeyli implantlar siltex olarak adlandırılır.

Stilex jel geciktirici olarak kullanılır mı?

geciktirici jel olarak da kullanabilirsiniz. hem vajinadaki kaşıntıyı da alır.

Stilex jel kimler kullanabilir?

STLEX, güneş yanıkları, böcek sokmaları, ürtiker (kurdeşen), kaşıntı ve birinci derece (hafif) yanıklarda kullanılır.

Exoderıl krem ne işe yarar?

EXODERİL naftifin isimli etkin maddeyi içerir ve mantar enfeksiyonlarının harici tedavisinde kullanılır. EXODERİL deri mantarları, maya mantarları, küf mantarları ve diğer mantarlara karşı etkinlik gösterir. EXODERİL aynı zamanda mantar enfeksiyonlarında sıklıkla oluşan farklı birçok bakteriye karşı da etkilidir.

Mentor Siltex nedir?

Mentor Protez Yüzey Şekilleri: Meme protezlerinin yüzeyleri düz ya da pürüzlü olabilir. Düz yüzeyli protezlerin biraz daha yumuşak bir kabuğu vardır ve deriden hissedilme olasılıkları daha azdır. Mentor'un pürüzlü yüzeyli protezleri Siltex olarak adlandırılır.

Geciktirici yerine ne kullanabilirim?

  • Sarımsak. Sarımsak erken boşalma ve erkek cinsel sorunları için şifalı bir bitkidir. …
  • Yeşil soğan.
  • Zencefil. Zencefil vücut ısısını artırır ve kan dolaşımını rahatlatır. …
  • Karanfil. Karanfil hem strese hem de erken boşalma sorununa faydası olan bir bitkidir. …
  • Çörek otu. …
  • Havuç …
  • Bamya. …
  • Çakşır Otu.