Teenager türkçesi Teenager nedir 13 – 19 yaş arası genç. Delikanlı. Ergen.

Teenager hangi yaş aralığı?

13-19 yaş arası kimse, ergenlik dönemindeki kişi…

Teen kime denir?

hayatımızın 13-19 yaşları (yani ingilizce thirteen ve nineteen) arasını kapsayan dönemidir.türkçeye ergenlik olarak çevrilen bir diğer kavram olan adolescenceden farkı ise, adolescence çocukluk ile yetişkinlik arasındaki dönemi ifade ederken; teenage sadece 13-19 yaş arasina işaret eder.

Titans ne demek sözlük anlamı?

Titan kelimesi, Yunan mitolojisinde doğaüstü güçleri olan Tanrıları tanımlamak için kullanılır. Efsaneye göre, başlangıçta yalnızca on iki Titan vardı. Zeus, Prometheus, Hera ve Medusa gibi tanrılar, titanların çocuklarıdır. Yunan trajedilerinde de titanlara sıklıkla yer verilir.

Titan Türkçe mi?

Titan Türkçe mi? Titan kelimesi günlük hayatta sıklıkla kullanılan kelimelerden bir tanesidir. Titan kelimesi Fransızca kökenlidir.

Naiad anlamı nedir?

yunan mitolojisinde, pınar, ırmak, çeşme ya da göllerde yaşayan su perisi türüdür.

Türkçede Titan ne demek?

Titan kelimesi Türkçe'de "1. Yunan mitolojiisinde bir dev, 2. kimyada bir element" anlamına gelir. Fransızca titane "1. Yunan mitolojiisinde bir dev, 2. kimyada bir element" veya Yeni Latince titanium "kimyada bir element" sözcüğünden alıntıdır.

Titan ingilizcede ne demek?

Ingilizce-Türkçe Çeviri Mitoloji Titan, dev. muazzam gücü/kuvveti/kabiliyeti olan kimse. a Titan of industry: büyük sanayici.