Irfan pullukçu hapiste mi?

Mahkeme, şahitlerin dinlenmesi ve delillerin incelenmesinin ardından verdiği kısa aranın ardından kararı açıkladı. İrfan Pullukçu ve H.K., yurtdışı çıkış yasağı konularak adli kontrol şartıyla tahliye edildi.

Irfan pullukçu eşi kimdir?

Malkara ibrice kömür işletmeleri sahiplerinden Hüsnü Pullukçu'nun torunu İrfan ve Semiha Pullukçu'nun oğlu Hüsnü Burak ile Meryem ve İsmail Sezer'in kızı Merve İstanbul Çırağan Sarayın da yapılan muhteşem bir düğün ile dünya evine girdiler.

Irfan pullukçu kaç yaşında?

Tekirdağlı olduğu bilinen İrfan Pullukçu 63 yaşındadır.

Irfan pullukçu neden tutuklandı?

Tekirdağ'da iş insanı İrfan Pullukçu, 15 yaşındaki C.N.K. 'ye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklandı. Kız çocuğunun yaşadıklarını annesine anlatması üzerine ortaya çıkan cinsel istismarla ilgili abla H.K.

İrfan Pullukçu kimdir ne iş yapar?

Malkara'nın ve Trafkya'nın önde gelen adamlarından İrfan Pullukçu merkezi Tekirdağ'da bulunan Pullukçu Madencilik Firmasının sahibidir. Pullukçu'nun sahibi olduğu şirket, kömür üretiminin yanında hafriyat, nakliyat, akar yakıt satışı ve çiftçilik faaliyetlerini sürdürmektedir.

İrfan Pullukçu ne is yapar?

Malkara'nın ve Trafkya'nın önde gelen iş adamlarından İrfan Pullukçu merkezi Tekirdağ'da bulunan Pullukçu Madencilik Firmasının sahibidir. Pullukçu'nun sahibi olduğu şirket, kömür üretiminin yanında hafriyat, nakliyat, akar yakıt satışı ve çiftçilik faaliyetlerini sürdürmektedir.

Malkara kömürün tonu ne kadar?

Malkaralı esnaf Mesut Kökten kömür fiyatlarıyla ilgili yapmış olduğu açıklamasında şunları ifade etti: “Geçen yıl 420 TL olan kömürün tonu bu yıl 500 TL yaklaştı. Kömürün tonu şuan 480 TL. Bir çuval kömürün fiyatı geçen yıl 10,50 TL iken; bu sene 12,50 TL oldu.