Televizyonunuzun uzaktan kumandasını kullanarak INPUT ayarlarını cihazdan gelen video bağlantısını seçecek sekilde, SCART ya da HDMI seçiniz. 2-Sırasıyla numerik tuşlardan 9, 9, 6 tuşlarına basınız. “TV Kumanda” ışığı 2 kez yanıp söndüğünde kumandanız fabrika ayarlarına dönmüş olacaktır.

Tivibu kumanda bozuldu ne yapmalıyım?

Kumandanızda sorun mu var?

  1. Kumandanızın pilini çıkartıp tekrar takınız.
  2. Kumandanız hala çalışmıyorsa pillerinizi değiştiriniz.
  3. Sorun devam ediyorsa videodaki gibi kumanda resetleme adımlarını uygulayınız.
  4. Tüm işlemleri yapmanıza rağmen sorun devam ediyorsa 4445375 ile irtibata geçiniz.

Tivibu neden açılmıyor?

Olumsuz hava koşulları yoksa kablo bağlantılarını kontrol ediniz. Tivibu Uydu alıcınızı fişten çıkartıp takınız. (Tivibu Modül müşterisi iseniz Televizyonunuzu kapatıp açınız). Tüm işlemleri yapmanıza rağmen sorun devam ediyorsa 4445375 ile irtibata geçiniz.

Tivibu mod tuşu hangisi?

Tivibu kumandasını incelediğimiz de üzerinde Mod yazan bir tuş göreceksiniz. Bu mod yazan tuşa basarsanız tivibu uydu alıcısını tıpkı bir farklı uydu cihazına dönüştürebilirsiniz. Bu mod tuşu tivibu kanal listesi ile diğer farklı bir kanal listesini aynı anda kullanmanıza izin vermektedir. Yani dediğimiz gibi.

Tivibu ya nasıl üye olunur?

-Web sitesi, mobil cihazlarınız ve tabletinizden Tivibu GO uygulamasını indirerek, 'üye ol' adımından paket satın alarak üye olabilirsiniz. -Türk Telekom Ofis ya da Türk Telekom bayilerini ziyaret edebilirsiniz. -444 5 375 Tivibu Müşteri Hizmetlerini arayabilirsiniz.

Tivibu e037 32 hatası nedir?

Zaman zaman yapılan değişiklikler sonucu bazı kanalların yerleri ve numaraları değiştirilmektedir. Eski numaralarındaki kanallarda görülebilen bir hatadır.

Tivibu arıza kaydı nasıl yapılır?

Tivibu çağrı merkezi numarası 444 5 375'tir. Bu çağrı merkezi ile kullanıcılar Tivibu yayın kesintilerini ve Tivibu üyelik alımlarını kolayca ve güvenle gerçekleştirebilirler. Aboneler, Tivibu servisleriyle ilgili sorunları ve arızaları kolayca bir Tivibu müşteri temsilcisine rapor edebilir.

Tivibu sözleşmem ne zaman bitiyor?

Tivibu taahhüt sorgulama işlemi için Tivibu müşteri hizmetlerini arayarak gerçekleştirebilirsiniz. Tivibu müşteri hizmetlerine ise 444 5 375 numarası üzerinden ulaşmanız mümkündür.