Turkcell numara taşıma ücreti ne kadar?

Numara Taşıma Hayır, herhangi bir ücret ödemezsiniz. Aşağıdaki formu doldurarak, numara taşıma talebinizi tık diye bize iletebilirsiniz.

Hattı Turkcell’e nasıl taşırım?

Turkcell'li Olmak Numaramı nasıl taşıyabilirim? Numara taşıma işleminizi gerçekleştirmek için operatör tarafından yetkilendirilen bayilere şahsen başvurabilirsiniz. Aşağıdaki formu doldurarak, numara taşıma talebinizi tık diye bize iletebilirsiniz.

Turkcell rahata geçiş nedir?

Turkcell Rahat Tarifesi altında yurt içi her yöne 500dk, yurt içi her yöne 100 SMS ve 3GB internet, Dergilik Midi aboneliği ile Dergilik uygulamasında geçerli 5GB internet içeren “Rahat Fırsat 3GB Paketi” sunulacaktır.

Turkcell 25 GB kaç TL?

Platinum 25'in bol içerikleri ile Turkcell Faturalı'nın kalitesini yaşayın! 10.12.2021 tarihi itibarıyla Platinum 25 paketinin aylık ücreti 144,9 TL'dir.

Hat taşıma ücreti var mı?

Hat taşımak isteyen kişilerin aklına takılan konulardan birisi de ücrettir. GSM operatörleri numara taşıma işleminden herhangi bir ücret talep etmezler.

Operatör değişikliği ücretli mi?

Mevcut numaranızı farklı bir hatta taşıma işlemi tüm operatörlerde ücretsizdir. Geçmek istediğiniz operatöre başvurunuzu gerçekleştirdikten sonra belirlenen süre içerisinde ücretsiz olarak geçiş yapmak mümkün.

Turkcell Online hat taşıma kaç gün sürer?

Numara taşıma işlemi kaç gün sürer? Numara taşıma işlemi yasal olarak en fazla 4 gün içerisinde tamamlanabilmektedir. Bu süre içerisinde iletişiminiz kesintisiz olarak devam eder.