Turkcell iş başvurusu nasıl yapılır?

Turkcell İş Başvurusu Nasıl Yapılır? Turkcell ailesine katılmak için iş başvurusunu, iş başvuru sitelerinden takip ederek ya da Turkcell internet sitesinden başvurarak yapılabilir.

Turkcell’de ne iş yapılır?

Turkcell, Türkiye'de kurulmuş; yerleşik, entegre iletişim ve teknoloji hizmetleri şirketidir. Müşterilerine mobil ve sabit şebekeleri üzerinden ses, data, TV hizmetleri ve katma değerli bireysel ve kurumsal servisler sunmaktadır.

Turkcell Kariyer Nedir?

Turkcell'in genç yetenekleri bünyesine dahil etmek üzere hayata geçirdiği staj ve işe alım programı GNCYTNK için başvurular sürüyor. GNCYTNK, gençlerin hayata bir adım önde ve doğru bir rehberlikle başlamalarını hedefliyor. Programa başvuruda bulunanları ise eğlenceli bir işe alım süreci bekliyor.

Turkcell Grup şirketleri hangileri?

Turkcell Türkiye faaliyet bölümleri Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş., Turkcell Superonline, Turkcell Satış, Turkcell Global Bilgi grup içi faaliyetleri, Turktell, Turkcell Teknoloji, Turkcell Interaktif, Global Tower, Rehberlik Hizmetleri, Turkcell Ödeme ve Turkcell Gayrimenkul şirketlerinin operasyonlarını …

Turkcell Global Bilgi ne iş yapar?

Turkcell Global Bilgi, telekom sektöründeki derin tecrübesinin yanı sıra; finans, sigorta, perakende, e-ticaret, ulaştırma, enerji ve kamu sektörlerindeki uzmanlığı ve geniş müşteri portföyü ile hizmet veriyor.

Turkcell Global Bilgi ne demek?

Turkcell Global Bilgi Hakkında Turkcell Global Bilgi; müşteri deneyimini yüz yüze hizmet (saha ekipleri), telefon, sesli ve görüntülü yanıt sistemleri (IVR & IVVR), e-posta, yeni nesil müşteri deneyimi platformu BiP, web ve sosyal medya gibi birçok farklı kanaldan yönetiyor.

Turkcell Global Bilgi kimin?

​​Yüzde 100 Turkcell iştiraki Global Bilgi, çağrı merkezi sektörünün dünya çapındaki en büyük organizasyonu “ContactCenterWorld.com”un “2009 Top Ranking Performers” değerlendirmesinde "Dünya Üçüncüsü" seçildi..