Turkcell limitinde durma nasıl yapılır?

İnternetli Limitinde Durma Kampanyası

  1. İnternetli Limitinde Durma Kampanyası, şu tarifelerde bulunanlar hariç tüm bireysel faturalı abonelerin katılımına açıktır. …
  2. Bu kampanya INTERNETLI yazıp 2200'a gönderilerek alınabilir.

Turkcell paket aşımı nasıl iptal edilir?

Nasıl iptal ederim? 2222'ye IPTAL HAFTALIK 1GB yazıp paketinizi iptal edebilirsiniz.

Turkcell durma özelliği kaç TL?

Limitinde Duran özelliğinden faydalanmak aylık 12,90 TL'dir. Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir. Vergiler hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

Turkcell aşım çözümü ücretli mi?

Turkcell'in müşteri memnuniyeti için geliştirdiği çözümlere bir yenisi eklendi. … Otomatik olarak devreye giren Turkcell Aşım Çözümü ile paket bitiminden sonra her 30 dakika için 3TL ödenecek. Turkcell Aşım Çözümü, Turkcell'lilere rahat rahat konuşup azar azar ödeme olanağı sağlıyor.

Turkcell limitinde durma nasıl iptal edilir?

Limitinde Durma Seçeneğini nasıl iptal edebilirim? IPTAL ISTE DESTEK LD veya IPTAL ESNAF LD yazarak ücretsiz 2200'a gönderebilirsiniz.

Turkcell paket aşım ücreti ne kadar?

Diğer tarife paketleri için (paketsiz kullanımlarda veya aşım durumlarında yansıyacak baz tarife ücretleri); Konuşma için; 87,53 KR/DK olarak ücretlendirileceksiniz. SMS başına 62,91 KR/SMS olarak ücretlendirileceksiniz. İnternet için 6 KR/MB olarak ücretlendirileceksiniz.

Turkcell faturalı paket bitince ne olur?

Talepte bulunan müşteriler, ilgili fatura döneminin sonuna kadar ilk 5 GB ücretsiz olacak şekilde, sonraki her 5 GB 29,9 TL olacak şekilde ücretlendirilecektir. 5 GB'lık kullanımlar da 10 defa ile sınırlı olup bitişinde abonelerin kullanımı durdurulacak ve ek ücret yansıtılmayacaktır.