Türk dizilerinin ihraç edildiği ülkeler nelerdir?

Diziler, Türkiye'deki turizm sektörüne de fayda sağlıyor! Şili, Uruguay, Pakistan, Sırbistan, Romanya, Ermenistan hatta ABD gibi ülkelerde Türk dizilerini ilgiyle takip eden, hatta dizilerin geçtiği yerleri görmek için Türkiye'yi ziyaret eden çok sayıda turist de var!

Yabancılar hangi Türk dizilerini izliyor?

Türk Televizyon Tarihinin Yurt Dışında En Çok Sevilen ve Fırtınalı Rüzgarlar Estiren 27 Dizisi

  • Muhteşem Yüzyıl (2011-2014) …
  • 2. Fatmagül'ün Suçu Ne (2010-2012) …
  • 3. Aşk-ı Memnu (2008-2010) …
  • Leyla ile Mecnun (2011-2014) …
  • 5. Sıla (2006-2008) …
  • Binbir Gece (2006-2009) …
  • 7. İçerde (2016-2017) …
  • 8. Adını Feriha Koydum (2011-2012)

Binbir Gece Hangi ülkelerde yayınlanıyor?

Binbir Gece dizisi Avrupa ve Güney Amerika ülkelerinde ilgiyle izlendi. Şili, Kolombiya, Peru, Macaristan, Endonezya, Rusya ve Polonya bu ülkelerden sadece birkaçı.

Kara sevda hangi ülkelerde yayınlandı?

Yayınlandığı bazı ülkeler Türkiye, Rusya, Yunanistan, Macaristan, Fas, Fransa, Sırbistan, Romanya, Almanya, Irak, Slovakya, Ukrayna, Arnavutluk, İspanya, İran, Meksika, Bolivya, Panama, Uruguay, Slovenya, Paraguay, diğerleri arasında.

Atiye hangi ülkelerde izlendi?

Atiye için heyecanlıyız Daha önce Hakan Muhafız'la bu yolculuğa çıktık, ilk bir ay içerisinde 10 milyon izleyiciye ulaştık. Brezilya, Arjantin, Şili, Kolombiya gibi Latin Amerika ülkeleri, Orta Doğu ülkelerinde çok iyi bir izlenme yakaladı.

Emanet Hangi ülkelerde yayınlanıyor?

Bosna'daki yayına OBN'de devam eden Emanet, İsrail'de Achla TV'de, Romanya'da Happy Channel'da, Sırbistan'da ve Karadağ'da Pink'te ve Arnavutluk'ta TV Klan'da yayınlanacak. Karamel Yapım'ın yapımcısı olduğu dizi Kanal 7'deki yayınına başarıyla devam ediyor.

Masumlar Apartmanı yurtdışına satıldı mı?

'Masumlar Apartmanı', 'paket halinde' Balkan ülkelerine satıldı. Arnavutluk, Hırvatistan, Kosova, Romanya, Karadağ, Bosna-Hersek ve Kuzey Makedonya bu dizinin yayın haklarını satın aldı.