Varlık Fonu ne kadar borcu var?

2019'da 950 milyar 156 milyon TL olan borçların toplamı, 2020'de 1 trilyon 586 milyar 104 milyon TL'ye yükseldi.

Varlık fonunun değeri ne kadar?

Açıklamada, fonun ana varlık sınıfı olan borsa portföyünün ise yaklaşık yüzde 13,7 getiri sağladığı vurgulanarak, fonun piyasa değerinin 30 Haziran 2021 itibarıyla 11,67 trilyon Norveç kronu (1 trilyon 312 milyar dolar) olduğu belirtildi.

Varlık şirketine borç nasıl ödenir?

Dosya yetkilinizle görüşerek telefonla veya internet sitemiz üzerinden ödeme planınızı oluşturabilirsiniz. Kabul ettiğiniz teklife göre hazırlanan protokol dökümanı, talep etmeniz durumunda faks veya e-posta yoluyla sizinle paylaşılır. Tercih ettiğiniz banka ve ödeme yöntemine göre detaylı bir SMS iletilir.

Varlık Fonu sahibi kim?

Türkiye Sigorta A.Ş.

Varlık Fonu nereye bağlı?

Türkiye Varlık Fonu, devlet kurumları ve bakanlıklar, Muallim Naci Cad., No:22/1, Beşiktaş, İstanbul, Türkiye – Yandex Haritalar.

Para fon nedir?

Genel bir tanım yapmak gerekecek olursa, bir kurumu finanse etmek, ya da belli bir işin yürümesini sağlamak için, gerektiği zaman harcanmak üzere ayrılan paraya fon denir.

Varlık Fonu nda neler var?

Türkiye Varlık Fonu'na bağlı 8 sektörden 20 şirket, 2 lisans ve çeşitli taşınmazlar bulunuyor. İşte Varlık Fonu'na bağlı şirketler: Finansal Hizmetler: Ziraat Bankası, HalkBank, Vakıfbank, Borsa İstanbul, TVF Finansal Yatırımlar, Platform AŞ. Enerji: Botaş, Türkiye Petrolleri, TVF Enerji, TVF Rafineri ve Petrokimya.