Vissona eşarp sahibi kim?

Vissona, 1966 yılında tekstil alanında faaliyete başlayan, şal ve başörtüsü gibi ürünleri üreten Nuripek Eşarp Emprime Baskı San. Tic. Ltd. Şti'ye aittir. Firmanın NUR İPEK, VISSONA, FRANCO GOUSANI adlı üç markası iç ve dış pazarda kullanılmaktadır.

Marka Esarplar nasil yikanir?

İpek eşarpların elde yıkanması daha güvenlidir.

  1. Eşarbın kesinlikle boya verip vermediği test edilir.
  2. Derin bir kap içine ılık su alınır ve içine hassas ürünler için deterjan koyulur.
  3. Eşarp bu kaba yerleştirilir ve 5 dakika kadar bekletilir.
  4. Ardından su dökülür ve kaba soğuk su doldurulur.

Vissona ipek mi?

Geometrik şekiller ve şık detaylarla göze çarpan Vissona eşarp modelleri, ipek kumaşlar kullanılarak elde edilir. … Twill eşarplar, dokumasındaki farklılıklarından dolayı diğer eşarp türlerinden ayrılır.

Sura ipek eşarp nedir?

Saten olarak da isimlendirilen Sura ipek, tivil ipeğe göre daha kaygandır ve parlaktır. Çok yumuşak ve kaygan bir yapıya sahiptir. Şekil verilmesi daha zordur. Tivil ipek ise Sura ipeğe göre daha mat ve hacimlidir.

Eşarplar çamaşır makinesinde yıkanır mı?

Hem vaktiniz hem bütçeniz sınırlı ise ipek eşarp ve şallarınızı soğuk suda, varsa ipek giysi ayarında veya hassas yıkama ayarında, sıkma ve kurutma yapmadan çamaşır makinesinde yıkayabilirsiniz.

Ipekevi şal nasıl yıkanır?

İpek şal eşarplarınızı yıkarken asla deterjan ya da jel kullanmayınız. Sabun ya da yumuşatıcılar da ipeklilerinize zarar verecektir. Bunların yerine bebe şampuanları kullanabilirsiniz. Veya ipek şal ya da eşarp şampuanı olarak satılan sadece ipekler için üretilen şampuanlardan kullanabilirsiniz.

Vissona eşarp ne malı?

Vissona Sahibi Kim Vissona, 1966 yılında tekstil alanında faaliyete başlayan, şal ve başörtüsü gibi ürünleri üreten Nuripek Eşarp Emprime Baskı San. Tic. Ltd. Şti'ye aittir.…