Ücretsiz üye olmak için ALTIN KULUP yazıp 7000'e SMS göndermeniz yeterli.Oct 23, 2018

Vodafone Altın kulüp üyeliği nedir?

Vodafone Altın Kulüp'e özel Avantajlı Paketler Hem internete gireyim hem de doyasıya konuşayım diyenlere özel 1 ay geçerli A101'e özel Altın Kolay Paket Vodafone Faturasız'da sadece 18 TL! Üstelik 12.00-16.00 arası Vodafonelularla sınırsız konuşmak ücretsiz!

Vodafone Simple kimler kullanabilir?

Tarifeden Vodafone Yanımda ve www.vodafone.com.tr/Simple sayfasından yeni hat veya numara taşıma başvurusunda bulunan tüm müşteriler ve Vodafone Yanımda kanalı ile faturasız hattından geçiş yapan müşteriler faydalanacaktır.

Vodafone Red Nasıl Üye Olunur?

Vodafone Red Müşteri Hizmetleri numarası olan 7008'i arayarak da işleminizi gerçekleştirebilir ve detayları öğrenebilirsiniz. İşlemlerinizi Online Self Servis veya Vodafone Yanımda üzerinden yapmak için tıklayınız.

Aylık altın paket nasıl yapılır?

ALTIN yazıp 4545 e gönderin. Son 30 gün içerisinde numara taşıma ya da yeni hat alımı yoluyla gelip faturasız Selfy Altın Paket'e kaydolduysan; paketten ayda 23 TL'ye yararlanabilirsin. Fiyatlara KDV-ÖİV dahildir.

Vodafone çeyrek altın paketi nasıl iptal edilir?

Faturalı ve faturasız hatlarda konuşma, internet ve SMS paketlerini Vodafone Yanımda Uygulaması'ndan, Online Self Servis'ten, 7000 Sesli Yanıt Servisi'ni ya da *7000#'i arayarak, Vodafone Müşteri Hizmetleri ve Vodafone Cep Merkezleri'nden iptal edebilirsiniz.

Vodafone çeyrek altın tarifesi 21 TL nasıl yapılır?

Çeyrek Altın Tarifesi; Tarifeye geçiş için «CEYREK» yazıp 7000'e gönderebilirsiniz.

Vodafone Simple nasıl geçilir?

Nasıl Vodafone Simple'lı olurum?

  1. Tarifeni seç: Avantajlı Simple tarifelerinden ihtiyacına uygun olanı seç.
  2. Bilgilerini doldur. SIM kart teslimatı için adresini gir ve kimlik bilgilerini doğrulayıp başvurunu tamamla.
  3. SIM kartın kapına gelsin. …
  4. Aktivasyonunu tamamla.