Vodafone sınırsız internet veriyor mu?

Freezone'lulara her ay seçecekleri bir gün. 24 saat boyunca geçerli SINIRSIZ internet hediye! Faturalı gençler Vodafone Yanımda'dan, Ek Paketler altındaki Freezone kategorisinden; faturasız gençler Vodafone Yanımda'dan Sana Özel Kolay Paketler sekmesinden hediyelerini alabilirler!

Vodafone her yöne sınırsız internet ne demek?

Vodafone FreeZone'a gelen 26 yaş altı faturalı ve faturasız müşteriler, yeni İnternet Sınırsızlaştırıcı özelliği sayesinde her ay seçtikleri bir gün 24 saat boyunca interneti sınırsız kullanabilecek. Vodafone, gençlik markası Vodafone FreeZone ile genç müşterilerine ayrıcalıklı teklifler sunmaya devam ediyor.

Her yöne sınırsız internet nedir?

Sınırsız İnternet Nedir? Sınırsız internet, kullanımında herhangi bir üst limit olmayan ancak adil kullanım kotasının (AKK'nin) aşılması durumunda verilen internet hızında belirli bir oranda yavaşlama olan internet paketleri veya kampanyalarıdır.

Vodafone sınırsız paket nedir?

Sınırsız İletişim, Vodafone'un iletişim içerik sağlayıcılarla yaptığı anlaşmalara göre oluşturulan, içeriğini ve ücretlerini değiştirme/geliştirme hakkına sahip olduğu pakettir. Sınırsız İletişim Paketi ile WhatsApp, Telegram, Signal Messenger, BiP, Yaay ve Facebook Messenger uygulamaları internetinizden yemez.

1 gb kaç TL Vodafone?

Paketiniz bittiğinde ay ortasında yarı yolda kalmayın diye 1GB internet, her yöne 100 dk ve 1000 SMS Vodafone Faturasız'da sadece 12 TL!

Kotadan düşmeyen WhatsApp görüntülü konuşma dahil mi?

Paket dahilinde internet kotasından düşmeden WhatsApp üzerinden görüntülü konuşulabilecek. Şirket açıklamasına göre, Vodafone, müşterilerine en iyi dijital deneyimi sunmaya devam ediyor. … Kampanya süresince WhatsApp üzerinden yapılan mesajlaşma, sesli ve görüntülü konuşmalar müşterilerimizin internetinden yemeyecek.

Free Zone güzelliği paketi nedir?

'FreeZone güzellikleri' kapsamında sunduğumuz İnternet Sınırsızlaştırıcı özelliğiyle genç müşterilerimize 24 saat geçerli sınırsız internet hediye ediyoruz. Gençler, her ay diledikleri bir gün bu özellikten yararlanabiliyor. … İnternet Sınırsızlaştırıcı faydasına Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden sahip olmak mümkün.