Sanal gerçeklik gözlükleri nasıl kullanılır?

Peki, sanal gerçeklik gözlüğü nasıl kullanılır? Sanal gerçeklik gözlüğü tıpkı standart bir gözlük mantığında gözleri kapatacak şekilde takılır. Sabit kalması için destekleyici bir bandı da bulunan gözlükler, hareketleri algılayarak baş hareket ettikçe görüntülerin de buna uygun şekilde değişmesini sağlar.

VR box nedir ne işe yarar?

Ne İşe yarar? VR BOX sanal gerçeklik destekli mobil oyun, uygulama ve 360 derece videolar için kullanabileceğiniz optik prensibe göre çalışan çalışan bir telefon aksesuarıdır. VR BOX ile oyun ve uygulamaların yanı sıra YouTube, Facebook gibi platformlardan 360 derece destekli videolar da izleyebilirsiniz.

VR box sanal gerçeklik gözlüğü hangi telefonlara uyumlu?

VR Box 2 Sanal Gerçeklik Gözlüğü 4,7” ile 6” arasındaki akıllı telefon modelleri ile uyumludur. Tüm Android ve IOS Sistemlerini destekler.

Sanal gerçeklik gözlüğü nerede kullanılır?

VR teknolojisinin en yaygın kullanıldığı alan olan eğlence sektöründe oyunlar, filmler, çeşitli yayınlar sanal gerçeklik gözlükleri ile kullanıcının kendini gerçekten o ortamda hissetmesini sağlayacak şekilde geliştirilebiliyor.

Sanal gerçeklik nasıl çalışıyor?

Sanal gerçeklik uygulamalarında kullanıcı hangi yöne bakarsa baksın yüze monte edilen ekran kullanıcının hareketlerini takip ediyor. Sanal gerçeklik cihazları her bir göz için bir veya iki ekranla gönderilen iki yayını kullanır. Ayrıca göz ile yayın cihazı arasına yerleştirilen lensler de bulunmaktadır.

Sanal gerçeklik gözlüğü ile film nasıl izlenir?

Sanal Gerçeklik Gözlüğü ile İçindeymişsiniz Gibi İzleyebileceğiniz 5 Film!

  • V/H/S. 2012 yapımı suç ve gerilim temalı bu film, saldırılarını VHS kameraya çeken bir ekibin vahşetini ve peşine düşenlerin serüvenini konu alıyor. …
  • Grave Encounters. …
  • Blair Cadısı …
  • REC. …
  • Hardcore Henry.

Jul 25, 2016

Telefon VR modu nedir?

Bu teknolojinin adı Virtual Reality (VR). Türkçe karşılığı Sanal Gerçeklik olarak çevrilen VR temel olarak, gözlerinizi tamamen saran bir gözlük vasıtasıyla bilgisayar ekranında görmeye alışık olduğumuz 3 boyutlu sanal dünyaların içinde dolaşabilmemize olanak sağlayan bir teknoloji.