Vr box sanal gerçeklik destekli mobil oyun, uygulama ve 360 derece videolar için kullanabileceğiniz optik prensibe göre çalışan çalışan bir telefon aksesuarıdır. Vr box ile oyun ve uygulamaların yanı sıra youtube, facebook gibi platformlardan 360 derece destekli videolar da izleyebilirsiniz.

VR gözlük nedir ne işe yarar?

Sanal gerçeklik gözlüğü , günümüzde yaygın olan LED , LCD , Plazma gibi teknolojiler ile üretilmiş telefon , bilgisayar ve diğer birçok aygıtın ekran görüntüsünü daha gerçekçi göstermek , göz yanılmaları ( hileleri ) sayesinde görüntüyü daha gerçekçi olarak algılatmak için tasarlanmış teknolojik gözlüklerdir.

VR gözlükler gözü bozar mı?

Dr. Halil İbrahim Altınsoy: 3 boyutlu görüntü gözü güçlendiriyor Sanal gerçeklik gözlüklerinin, uzun süreli kullanımlarda görsel refleks ve yön algısında nörolojik olarak karmaşaya sebep olabileceğini, ancak kalıcı bir hasara yol açmadığını ifade eden Prof. Dr.

VR kaç lira?

13 Şubat 2022 tarihinde Cimri.com'da yer alan 53 Sanal Gerçeklik Gözlüğü modeli içerisinde en ucuz Sanal Gerçeklik Gözlüğü fiyatı 18.9 TL iken, en yüksek Sanal Gerçeklik Gözlüğü fiyatı 28556.25 TL olarak sitemizde yer alıyor.

VR box sanal gerçeklik gözlüğü hangi telefonlara uyumlu?

VR Box 2 Sanal Gerçeklik Gözlüğü 4,7” ile 6” arasındaki akıllı telefon modelleri ile uyumludur. Tüm Android ve IOS Sistemlerini destekler.

VR modu ne işe yarar?

Öncelikle tüm dünyada Virtual Reality'nin kısaltması VR (Sanal Gerçeklik) ismi ile anılmakta olan sanal gerçeklik gözlüğünün temel amacı, mevcut bulunduğunuz ortamı size unutturmak ve sanal gerçeklik gözlüğünde sunulan ortama sizi tamamen adapte edip, sizi sunulan o dünyaya ışınlamak olarak düşünebilirsiniz.

VR nedir nasıl kullanılır?

Peki, sanal gerçeklik gözlüğü nasıl kullanılır? Sanal gerçeklik gözlüğü tıpkı standart bir gözlük mantığında gözleri kapatacak şekilde takılır. Sabit kalması için destekleyici bir bandı da bulunan gözlükler, hareketleri algılayarak baş hareket ettikçe görüntülerin de buna uygun şekilde değişmesini sağlar.

VR göze zarar verir mi?

Görme üzerindeki etkisi Amerikan Oftalmoloji Akademisi'ne göre, kesintisiz uzun süre VR cihazı kullanmak göz yorgunluğuna ve göz bozukluğuna yol açabilir. Bunun esas nedeni VR cihazların kullanımı sırasında gözlerin normalden daha sık kırpılmasıdır. Daha sık kırpma daha fazla kuruma ve daha fazla yorulmaya yol açar.