İlk olarak WhatsApp'a giriş yaptıktan sonra "Ayarlar"a giriş yapın. Sonrasında ise "Hesap" bölümüne giriş yapın. Bu bölümde de "Gizlilik" kısmına giriyoruz. Gizlilik bölümünde ise "Son görülme"ye basıyoruz.

WhatsApp en son ne zaman görüldü?

E-posta hesabından oturum açılarak Monitor Contack seçeneğine basılır. Buradan rehberinizde olan ve çevrimiçi olma durumu ile son görülme durumunu öğrenmek istediğiniz kişiyi seçmelisiniz. Uygulamada seçtiğiniz kişilerin çevrimiçi olduğu zamanlar ile son görülmesi ilk 24 saat ücretsiz olarak sunulur.

WhatsApp’ta son görülmesi kapalı olan birinin son görülmesini nasıl görebilirim?

-İlk olarak Play Store ya da AppStore'dan Wossip uygulamasını akıllı telefonunuza yükleyin. -E-posta hesabınızla oturum açın ve Monitor Contact seçeneğine dokunun. -Rehberinize erişimi için uygulamaya izin verin. -Rehberinizden çevrimiçi olma durumu / son görülmesini takip etmek istediğiniz kişiyi seçin.

WhatsApp ne zaman aktif olduğunu görme?

Sağ üst köşedeki sohbet bulutuna bas….Durumunu görüntüle.

  1. ”Çevrim içi”, kişinin şu anda uygulamayı kullandığı anlamına gelir.
  2. ”Son görülme…” ise kişinin uygulamayı en son ne zaman kullandığını belirtir.
  3. Kişin seninle iletişime geçme aşamasındaysa “yazıyor” veya “ses kaydediyor” gibi bir eylem görebilirsin.

WhatsAppıma girdiğini nasıl anlarsın?

Çıkan sekmede 'Bağlı Cihazlar' veya telefona göre 'WhatsApp Web' yazan kategoriye tıklayın. Açılan sayfada eğer WhatsApp Web'iniz herhangi bir bilgisayarda açıksa bağlı cihazlar sıralı olarak gözükür.

WhatsApp’ta okunmadı nasıl yapılır?

WhatsApp > Ayarlar > Hesap > Gizlilik > Okundu bilgisi” bu adımları takip ederek okundu bilgisini kapatırsanız, hem karşı tarafa okundu bilginiz gitmez hem de siz karşı tarafın mesajınızı okuyup okumadığını göremezsiniz.

WhatsApp Profilime kim bakmış nasıl öğrenirim?

WhatsApp uygulaması içerisinde kişilere bu sorunun cevabını verecek bir özellik bulunmaz. Eğer kullanıcı merak ediyor ve öğrenmek istiyorsa kullandığı mobil cihaza ek program yüklemesi gerekir. Google Play Store ya da App Store gibi uygulamalar sayesinde profile kimlerin baktığını gösteren uygulamalar indirilebilir.

WhatsApp’da Son görülme neden görünmüyor?

Gizlilik ayarlarını bu bilgiyi saklayacak şekilde ayarlamış olabilir. Siz gizlilik ayarlarınızı bu bilgiyi paylaşmayacak şekilde ayarlamış olabilirsiniz. Son görülme durumunuzu paylaşmazsanız diğer kişilerin son görülme durumlarını da göremezsiniz. Bu kişi sizi engellemiş olabilir.