Whatsappta hangi durumlarda çevrimiçi gösterir?

Son görülme ve çevrimiçi, kişilerinizin WhatsApp'ı en son ne zaman kullandıklarını ve çevrimiçi olup olmadıklarını gösterir. Bir kişinin çevrimiçi olması, cihazında WhatsApp'ın ön planda açık olduğunu ve İnternet'e bağlı olduğunu gösterir. Ancak bu, kişinin mesajınızı okuduğu anlamına gelmez.

WhatsApp en son ne zaman çevrimiçi?

Görüşme yüklendikten sonra ekranın üst kısmında kişinin adının altında "son görülme (tarih) (saat)" görünür. Bu, kişinin cihazında WhatsApp'a en son eriştiği tarih ve saattir. Kişinin adının altında "Çevrim İçi" ifadesi görünüyorsa bu, kişinin cihazında WhatsApp'ın açık olduğunu gösterir.

Rehberimde olmayan biri çevrimiçi olduğumu görür mü?

Evet görülür. Çevrimiçi ile son görülmenin alakası yok. Çevrimiçi olma durumuyla ilgili WhatsApp bir gizlilik ayarı sunmuyor. Bu nedenle çevrimiçi olduğunuz zaman, siz o numarayı engellemediğiniz sürece sizin çevrimiçi olduğunuzu görebilir.

Whatsappta neden çevrimiçi gözükmüyor 2021?

Milyonlarca kişi tarafından kullanılan WhatsApp'ta çevrimiçi özelliği kapatıldı. Böylelikle kullanıcılar artık birinin çevrimiçi olup olmadığını göremeyecek. Daha önce son görülme sekmesini gizleme getiren WhatsApp, kullanıcılarının gizliliği için artık çevrimiçi özelliği de devre dışı bırakıyor.

WhatsAppıma girdiğini nasıl anlarsın?

Çıkan sekmede 'Bağlı Cihazlar' veya telefona göre 'WhatsApp Web' yazan kategoriye tıklayın. Açılan sayfada eğer WhatsApp Web'iniz herhangi bir bilgisayarda açıksa bağlı cihazlar sıralı olarak gözükür.

Whatsappta karşıdaki kişinin kiminle konuştuğunu görme?

Chatwatch uygulaması, WhatsApp'ta istediğiniz kişinin kimlerle konuştuğunu görmenizi sağlıyor. Apple tarafından yasaklanan uygulamanın geliştiricisi web sürümünü yayınlayacaklarını açıkladı. Chatwatch isimli yeni bir uygulama, arkadaşlarınızın WhatsApp'ta kimlerle konuştuğunuzu görmesini sağlıyor.

WhatsApp Profilime kim bakmış nasıl öğrenirim?

WhatsApp uygulaması içerisinde kişilere bu sorunun cevabını verecek bir özellik bulunmaz. Eğer kullanıcı merak ediyor ve öğrenmek istiyorsa kullandığı mobil cihaza ek program yüklemesi gerekir. Google Play Store ya da App Store gibi uygulamalar sayesinde profile kimlerin baktığını gösteren uygulamalar indirilebilir.