Yakın izleme pazarında hangi hisseler var?

Yakın İzleme Pazarında Olan Hisseler

KodŞirket/Fon Unvanı
ATSYHATLANTİS YATIRIM HOLDİNG A.Ş.
BRKOBİRKO BİRLEŞİK KOYUNLULULAR MENSUCAT TİCARET VE SANAYİ A.Ş.
COSMOCOSMOS YATIRIM HOLDİNG A.Ş.
DARDLDARDANEL ÖNENTAŞ GIDA SANAYİ A.Ş.

Alt pazar hissesi aynı gün satılabilir mi?

Hiçbir cezası bulunmayan, günlük işlemlere açık ve brüt takas uygulamasına konu edilmeyen hisse senetleri günlük olarak alınıp satılır. Fakat süreli yada süresiz brüt takas uygulaması ile işlem gören hisse senetleri aynı gün alınıp satılamaz. … Cezalı hisseler günlük alınıp satılamaz.

Alt pazar hisseleri riskli mi?

ÖNEMLİ AÇIKLAMA: BIST Alt Pazar'da(AP) işlem yapılması bazı özel risk unsurları barındırmakta ve yüksek bir yatırım riski taşımaktadır. BIST AP'da yapacağınız alım-satım işlemleri sonucunda kar elde edebileceğiniz gibi zarar edebilme riskiniz de bulunmaktadır.

Bir hissenin alt pazara alınması ne demek?

Alt Pazar, Borsaya ilk kotasyonda halka arz edilen kısmının piyasa değeri 75 milyon TL – 40 milyon TL arasında olan payların işlem göreceği Pazardır.

Gözaltı Pazarı ne demek?

Yakın İzleme Pazarı (YİP), eski ve daha çok bilinen adıyla Gözaltı Pazarı nedir? Yakın izleme Pazarı Mevcut düzenlemeler, standartlar ve finansal durum açısından gerekli sağlayamayan/sağlamayan şirket hisselerinin kamu yararı adına Borsa kotundan çıkarılarak incelendiği yerdir.

Tek fiyat hangi saatlerde?

Gün ortasında saat 13:00–14:00 arasında tüm piyasada tek fiyat işlem yöntemi uygulanmaktadır.

Alt pazarda açığa satış var mı?

Yapılan en önemli değişikliklerden biri Alt Pazar'da gerçekleştirilmiştir. … Açığa satış ve kredili işlemler sadece Yıldız Pazar ve Ana Pazar'da yer alan likiditenin ve derinliğin daha yüksek olduğu hisselerde gerçekleştiriliyor olacak.