Yapı Kredi World Kart limiti ne kadar?

Play Nakit Limit Bilgileri

İşlemLimit
Günlük para çekme limiti1.000 TL
Yıllık para çekme limiti30.000 TL
Günlük para yatırma limiti1.500 TL
Aylık para yatırma limiti20.000 TL

World hangi banka?

Worldcard | Kredi Kartları | Yapı Kredi.

Worldpuan kaç para eder?

Worldcard'ınızla yaptığınız harcama ve ödemelerle topladığınız Worldpuanlar, World Üye İşyerleri'nde para yerine geçer. Kazandığınız her 2 Worldpuan, üye işyerlerinde 1 Kuruş değerindedir. 10 TL değerindeki bir ürünü, 2.000 Worldpuan kullanarak satın alabilirsiniz.

World Kart güncel dönem borcu nedir?

Güncel borç olarak adlandırılan toplam borç tutarı, bir dönem içinde tarafınızdan yapılan taksitli ve taksitsiz harcamaların tutarını ifade eder. Son ödeme tarihi ise ilgili borç tutarının ödenmesi için verilen son tarihtir. Son ödeme tarihi, hesap kesim tarihinden en az 10 gün sonrası olarak belirlenir.

Kredi kartı limiti en fazla ne kadar olabilir?

İlk defa kredi kartı sahibi olacak bir gerçek kişinin tüm kart çıkaran kuruluşlardan temin ettiği kredi kartları için tanınacak toplam kredi kartı limiti, ilk yıl için, ilgilinin aylık ortalama net gelirinin iki katını, ikinci ve sonraki yıllar için ise dört katını aşamıyor.

Kredi kartı limiti neye göre belirleniyor?

Kredi kartı limitinin belirlenmesi kişinin gelirine bağlı olarak yapılmaktadır. Buna göre ilk defa kredi kartı başvurusu yapmış olan kişilerin ilk yıl için kredi limitleri gelirin maksimum 2 katı olacak şekilde belirlenir. Sonraki yıllarda ise kredi kartı limiti gelirin 4 katına kadar çıkartılabilir.

VakıfBank Worldcard ile Yapı Kredi World aynı mı?

VakıfBank, 2 milyon kredi kartıyla Yapı Kredi Worldcard platformuna katılma kararı aldı. VakıfBank'ın katılımıyla Yapı Kredi Wordcard platformuna üye toplam kredi kartı sayısı 10 milyon 370 bin adede çıkarken, Yapı Kredi yüzde 26'lık pazar payıyla toplam kredi kartı pazarında en yüksek paya sahip banka oldu.