Yaprak Dökümü kaç yıl sürdü?

Yaprak Dökümü, 2006-2010 yıllarında arasında Kanal D'de yayınlanan aile ve drama türündeki Türk televizyon dizisi. Reşat Nuri Güntekin'in aynı adlı kitabından uyarlanmıştır.

Yaprak Dökümü dizisi ne zaman bitti?

December 29, 2010Yaprak Dökümü / Final episode date Yaprak Dökümü'nün ilk bölümü 13 Eylül 2005 tarihinde yayınlandı. Toplam 174 bölüm yayınlanan dizinin final bölümü ise 29 Aralık 2010 tarihinde ekrana geldi. Dizinin sembolü haline gelen ve birçok hüzünlü sahnenin yaşandığı köşk, İstanbul'un en gözde semtlerinden olan Beylerbeyi'nde bulunuyor.

Yaprak Dökümü dizisi ne zaman başladı?

Yayınlanmasının üzerinden tam 16 sene geçen Yaprak Dökümü dizisi, sürükleyici hikayesiyle reyting rekorları kırmış ve seyircinin gözdesi olmuştu. Bugüne kadar birçok kez tekrarlanan Yaprak Dökümü dizisinin tekrar bölümleri, 17 Ocak Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün saat 11:00'de Kanal D ekranlarında olacak.

Yaprak Dökümü hangi yıl yazıldı?

Yaprak Dökümü, Reşat Nuri Güntekin'in ilk baskısı 1930 yılında yapılan toplumsal romanı.

Yaprak Dökümü 1987 nerede çekildi?

Çengelköy, Kuzguncuk, Beylerbeyi, Selimiye, Kandilli gibi kendine has özellikleri olan İstanbul semtleri ünlü yapımlara ev sahipliği yapıyor. Yaprak Dökümü dışında Süper Baba, Ekmek Teknesi, Kuzey Güney, Perihan Abla gibi birçok dizi de Üskürdar'da çekilen yapımlar arasında yer alıyor.

Şevket neden hapse girdi?

Şevket deseniz, adeta bir bela imparatoru. Kumar borçları yüzünden bankadaki işini kaybetti, evine hacizler geldi, hapse düştü. Orada öldürülme tehlikesi atlattı.

Eski Yaprak Dökümü kaç bölüm?

Yaprak Dökümü, senaryosu Reşat Nuri Güntekin tarafından yazılan Türk yapımı aile ve dramatik türdeki televizyon dizisidir. Dizinin başlangıcından sonuna kadar yönetmen koltuğunda Mesude Erarslan oturdu. Kanal D'de yayımlanan dizi, 174 bölüm olarak planlandı ve planlandığı gibi 174 bölüm sonunda sona erdi.