Yaprak Dökümü Oğuz hangi bölümde öldü?

Oğuz'un ölüm haberi başta Leyla olmak üzere, herkesi derinden sarsar. Leyla, Oğuz'u son bir kez görmek için Fikret'le yola çıkar. Oğuz'un ölüm haberi Şevket için de büyük bir düş kırıklığı olur.

Yaprak Dökümü Oğuz kimi öldürdü?

Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Yaprak Dökümü'nün dün akşam yayınlanan 158. bölümünde Oğuz, patronu Seyfi'yi öldürdü. Suçu ise Leyla'nın kardeşi Şevket üstlendi…

Yaprak Dökümü oguz ölecek mi?

Yaprak Dökümü'nün yeni bölümünde çok önemli gelişmeler yaşanacak. Oğuz, polisten kaçmaya çalışırken vurularak öldürülecek.

Yaprak Dökümü Oğuz ne oldu?

Final bölümüyle ekranlarda olan dizide, Oğuz suçunu itiraf ederek hapise girdi, Şevket ise özgürlüğüne kavuştu. Necla ve Ali Sarpel'in boşanma davası sonuçlandı.

Ali Rıza Bey ne zaman felç oldu?

Sezon finalinde, felaket tellalı Ferhunde'den, Şevket'in başına geleni duyan Ali Rıza Bey kalbini tutarak yere yığılmıştı. O sahneyle sonlanan 'Yaprak Dökümü' dizisinin yeni sezondaki ilk bölümünde, tekerlekli sandalyeli bir yatalak olarak karşımıza çıktı!

Yaprak Dökümü Oğuz kimi sevdi?

7. Bak sen enişte Oğuz'a… Oğuz kafayı Necla'ya takmıştır. Bir de Cem'le görünce iyice niyeti bozar ve resmen karısının kız kardeşini, karısının aile evinin bahçesinde sıkıştırıp dudaklarından öper. Necla sana da yazıklar olsun!

Necla kimden hamile?

Necla ve Ali Sarpel'in boşanma davası sonuçlandı. Mahkeme çıkışı Sarpel, Necla'nın hamile olduğunu öğrendi.