Yapı Kredi Birikim Hesabı nedir?

Yapı Kredi Birikim Ürünleri ile vadesiz hesabınızdan veya kredi kartınızdan, kendi adınıza ya da sevdikleriniz adına belirlediğiniz tarih ve tutarlarda Türk Lirası, döviz ve altın için alım talimatları verebilir, birikimlerinize değer katıp hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Yapı Kredi altın Hesabı Nedir?

Vadesiz Altın Hesabı, güvenli bir şekilde gram bazında altın almanızı sağlayan vadesiz mevduat hesabıdır. Vadesiz Altın Hesabı açtırmak için şubenize başvurabilir ya da internet/mobil şubemizden kendiniz de açabilirsiniz. Döviz alır satar gibi Altın (XAU) alım satımı yapabilirsiniz. Verilen kur değerleri 1 gr içindir.

Yapı Kredi altın hesabına nasıl altın alınır?

Vadesiz Altın Hesabı açtırmak için, şubenize başvurabilir ya da internet şubesinde hesap açıp döviz işlemleri adımından, döviz alır satar gibi Altın (XAU) alım satımı yapabilirsiniz. 1 XAU = 1 gr. altın'dır (1000/1000 saflıkta). Fiziki teslimat işlemleri 1 kg (995/1000 saflıkta) ve katları şeklinde yapılabilmektedir.

Yapı Kredi yatırım Hesabı Nasıl Açılır?

Hisse Senedi Hesabı açılışını "İnternet Şubesi" ya da "Yapı Kredi Mobil'e" giriş yaptıktan sonra Yatırımlar > Hisse Senedi > Hisse Senedi Hesabı Açılış adımlarını izleyerek gerçekleştirebilirsiniz. İşlem hacminiz arttıkça azalan komisyon oranıyla, daha çok işlem yapıp daha az komisyon ödeyebilirsiniz.

Çalışan vadeli hesap nedir?

Çalışan Vadeli Hesap, hesabınızdaki parayı sizin adınıza gecelik mevduat faiziyle değerlendirir. Dilediğiniz zaman hesabınıza para ekleme/çıkarma yapabilirsiniz. Çalışan Vadeli Hesabınızdan otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz.

Yapı Kredi kartopu nedir?

Kartopu, vadesiz hesabınız veya Yapı Kredi kredi kartınızdan vereceğiniz talimat doğrultusunda düzenli olarak yatırım fonlarının alımını ve sizin için birikimini sağlar. … Dilerseniz aileniz veya sevdikleriniz adına da Kartopu Düzenli Fon Alım Talimatı vererek onların geleceğine katkıda bulunabilirsiniz.

Altın hesabı para kesiyor mu?

Vadesiz Altın Hesabından hesap işletim ücreti alınmamaktadır. Vadesiz Altın Hesabınızdaki birikiminiz 150.000 TL karşılığına kadar Devlet Güvencesi altındadır.