Yapı Kredi kredi kartı dekontu nasıl alınır?

İnternet Şubesi'nde birden fazla dekontu aynı anda görüntüleyebilir / yazdırabilir miyim? Evet. Birden fazla dekontunuzu görüntülemek isterseniz, ilgilendiğiniz kayıtları seçtikten sonra sayfanın en altında yer alan Toplu Dekont'a tıklayarak dekontlarınızı aynı anda görüntüleyebilir, kaydedebilir ve yazdırabilirsiniz.

Kredi kartı ekstresi nasıl alınır Yapı Kredi?

SMS yoluyla e-Hesap Özeti talimatı vermek için, EKSTRE yazıp bir boşluk bırakarak TC kimlik numaranızı 4454'e SMS atabilirsiniz.

Yapı Kredi aidatsız kredi kartı hangisi?

Yıllık kart ücreti olmayan yeni kartınız World Eko… World Eko kartınızın temassız özelliği ile, 350 TL ve altındaki alışverişlerinizi imzaya ve şifreye gerek olmadan, 350 TL üzerindeki alışverişlerinizi kart şifrenizi girerek hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

Yapı Kredi kredi kartı borcu nasıl ödenir?

Yapı Kredi Mobil veya Internet Şubesi'nde Kartlarım > Borç Ödeme menüsü altından Kendi Kredi Kartım'ı seçerek kendi kredi kartı borcunuzu veya dilerseniz Başka Banka Kredi Kart'nı seçerek diğer banka kredi kartı borcunuzu da Yapı Kredi Mobil veya Internet Şube'sinden ödeyebilirsiniz.

Kredi kartı borcumu nasıl öğrenirim?

Müşteri numarası ya da T.C. kimlik numarası ve belirlenen şifre ile internet ya da mobil bankacılığa giriş yapılır. Kredi kartı seçeneğine tıklanır. Kredi kartı menüsünde; kart ve limit bilgileri ile son ekstre gözlem seçeneği ile kredi kartı borcu öğrenilir.

Ziraat kredi kartı ödeme dekontu nasıl alınır?

Ziraat müşteri hizmetlerinden dekont alma: Ziraat Bankası'nda bulunan bir hesabınızda herhangi bir işlem için müşteri hizmetlerinden de dekont alabilirsiniz. 444 00 00 numaralı telefonu aradıktan sonra, müşteri temsilcisine dekont almak istediğinizi belirtmelisiniz.

Kredi kartı ekstresi nasıl alınır?

Günümüzde internet bankacılığı kullanılarak kredi kartı ekstresi internet üzerinden incelenebiliyor. Eğer bir internet şubesi hesabınız yoksa, hemen bir hesap alarak ekstrenizi buradan inceleyebilirsiniz. Bununla beraber telefon bankacılığı da size ekstre inceleme imkanı sunuyor.