Alıcı herhangi bir Yapı Kredi ATM'sinin Kartsız İşlemler Menüsü'nden TCKN, göndericinin cep telefonu numarası, alıcının cep telefonu numarası, alıcının cep telefonuna gelen mesajdaki güvenlik kodu ve gönderilen tutarı tuşlayarak parayı kolayca çekebilir.

Kartsız para çekme nasıl yapılır?

ATM'den nasıl kartsız para çekme işlemi yapabilirim? ATM'de kartsız işlem menüsüne girilir. Sistemde kayıtlı cep telefonu numarası ve TCKN girilir. Ekranda mevcut Bankkart'lar listelenir ve işlem yapılacak kart seçilip, kartın şifresi girildikten sonra müşterinin cep telefonuna SMS ile şifre gönderilir.

Yapı Kredi kartsız nasıl para çekilir?

Yapı Kredi Mobil'e giriş yaptıktan sonra anasayfada bulunan "Para Çek/Yatır" butonuna basın. Para çekeceğiniz hesabınızı/kartınızı ve tutarı seçin. ATM ekranındaki QR Kodu, Yapı Kredi Mobil ekranında açılan kameraya okutun ve ATM'den paranızı alın.

Yapı Kredi’ye nasıl para yatırılır?

Yapı Kredi Bankası ATM'sinden para yatırmak için eğer bankaya ait bir hesap kartınız yoksa bankamatik üzerinde bulunan giriş tuşuna basın. Giriş tuşuna bastıktan sonra karşınıza çıkacak olan ekranda bulunan seçenekler arasından para yatırma butonuna basın.

Yapi kredide hesabim var mi?

444 0 444 veya 0850 222 0 444 numaralarından Yapı Kredi Bankası hesap numarasıyla bakiye sorgulaması yaptırabilirsiniz. Kişiye özel sesli yanıt özelliği ile hızlı ve ayrıcalıklı bir hizmet alabilirsiniz. TLcard sahibi olanlar ise Yapı Kredi Bankası SMS ile hesap bakiyesi sorgulama imkanına sahipler.

Hesaptan para nasıl çekilir?

İnternet veya mobil şubeye giriş bilgilerinizle erişiniz. En yakın ATM'ye girin ve ATM ekranından kartsız işlemler menüsünü seçin. Kartsız işlemler menüsünü seçtikten sonra, telefonunuzdan ATM'den kartsız para çekme menüsünü bulun ve çekmek istediğiniz tutarı girin.

Referans Kodu ile para çekme nasıl yapılır?

Referans Kodu ile Para Çekme” fonksiyonu kullanılarak para çekilecek hesap seçildikten sonra çekilecek tutar bilgisi girilir. Müşterinin para çekme işleminde kullanacağı referans numarası Akbank Direkt Mobil ekranında kendisine gösterilir. ATM'deki "GİRİŞ" tuşuna basılır.

Yapı Kredi ATM ne kadar para çekilir?

ATM İşlem Limitleri

İşlem Adıİşlem LimitiPara Birimi
Kartsız Para Yatırma50.000TL
Kartsız Şans Oyunları1.000TL
Nakit Avans / Taksitli Nakit Avans Toplam10.000TL
Para Çekme Yurtdışı1.000USD