SGK yapılandırma borcu nereye ödenir?

SGK vergi borcu yapılandıma fırsatının iptal olmaması için ilk iki taksitin süresinde ödenmesi gerekiyor. SGK vergi borcu yapılandırma1.taksit ödemesi e-Devlet'ten yapılabililiyor. Bunun yanında SGK ile anlaşmalı olduğu bankaların şubeleri, ATM'leri, internet veya mobil bankacılıkla ödenebilir.

SGK yapılandırma borcu nasıl ödenir?

SGK YAPILANDIRMA ÖDEMESİ NASIL YAPILIR? Yapılandırılmış prim borcu ödemeleri e-Devlet'ten yapılabildiği gibi, SGK'nin anlaşmalı olduğu bankaların şubeleri, ATM'leri, internet veya mobil bankacılık aracılığıyla da gerçekleştirilebiliyor.

SGK prim borcu ödeme nasıl yapılır?

SGK Prim ödemelerinizi Bankam​ız şubelerinden, ATM'lerinden, İnternet Şubesi'nden veya 444 00 00 – 0850 220 00 00 Müşteri İletişim Merkezi'ni arayarak gerçekleştirebilirsiniz.

Aylık sigorta primi ne kadar?

Asgari ücret üzerinden indirimsiz sigorta primleri: 1234,25 TL olarak hesaplanmıştır. Asgari ücret üzerinden indirimli sigorta primleri: 1055,36 TL olarak hesaplanmıştır. Asgari ücret üzerinden ödemelerini alan 4b çalışanlarının aylık prim tutarı en az 1,235 TL olup, en fazla 9,257 TL olarak belirtilmiştir.

SGK borç yapılandırması nasıl yapılır?

Kanunun getirdiği imkanlardan yararlanmak isteyenlerin başvuruları sonucunda önemli miktarda SGK alacağı yapılandırıldı. Yapılandırılmış prim borcu ödemeleri e-Devlet'ten yapılabildiği gibi SGK'nin anlaşmalı olduğu bankaların şubeleri, ATM'leri, internet veya mobil bankacılığından da yapılabiliyor.

Genel sağlık sigortası borcu nasıl yapılandırılır?

Kanun, Nisan 2021 ve öncesine ait GSS prim borçlarını kapsıyor. Ana para borcunun tamamının 31 Aralık'a kadar ödenmesi halinde gecikme cezası ve zammı otomatik siliniyor. Vatandaşlar, yapılandırılan GSS borçlarını, e-Devlet veya anlaşmalı bankalardan "GSS 7326 Yapılandırma Prim Tahsilatı" menüsünden ödeyebiliyor.

SGK yapılandırma ödemeleri ne zaman?

SGK'den yapılan yazılı açıklamaya göre, başvuruları 30 Eylül'de sona eren 7326 sayılı kanun kapsamında yapılandırılan borçların ilk taksit ödemeleri 30 Kasım 2021'e kadar yapılacak. İkinci taksitin son ödeme tarihi ise 31 Aralık 2021'de sona erecek.