Yem kredisi neye göre verilir?

Yem kredisi çiftçilere faizsiz olarak sunulur. Çiftçilerin krediden yararlanmak için ÇKS kayıtlarının olması şarttır. Tarım Kredi Kooperatif üyeliğinin tamamlanması gerekir. Kredi 6 ay vadeli olarak çiftçilere verilir.

Yem kredisinin faizi ne kadar?

Ziraat çiftçiler için yem kredisi 2021 yılınında da verilmeye devam eden bir kredidir. Ziraat Bankası tarafından verilen çiftçi yem kredisinin faiz oranı ise yüzde 0,5 olarak belirlenmiştir.

Yem kredisini hangi banka veriyor?

Ziraat Bankası tarafından çiftçilere devlet destekli yem kredisi verilmektedir. Ziraat Bankası'nın yanı sıra; Şekerbank, Akbank, İş Bankası ve Burganbank da yem kredisi olanağı sağlamaktadır. Ancak; kredi, faiz ve ödeme şartları bankalar arasında değişmektedir.

VakıfBank yem kredisi veriyor mu?

Üretici tarımsal faaliyet türüne göre değerlendirilir, bitkisel üretimden süt ve besi hayvancılığına kadar her türlü tarımsal faaliyete özel çözümler sunulur. Yem, gübre gibi her türlü tarımsal girdi alımına yönelik işletme ihtiyaçları 24 aya varan vadelerle ve yılda bir ödeme seçenekleri ile finanse edilir.

VakıfBank çiftçi kredisi nasıl alınır?

VakıfBank TarımKart sahibi olmak için en yakın VakıfBank şubesine başvurabilirsiniz. TARIM yazıp boşluk bırakıp T.C. Kimlik Numaranızı yazıp boşluk bırakıp Doğum Tarihinizi yazarak 5724'e SMS ile gönderebilirsiniz. İnternet Bankacılığı'ndan başvurabilirsiniz.

Hayvancılık kredisi nasıl alınır?

Hayvancılık kredisi alabilmek için şu şartların sağlanması gerekir:

  1. Çiftçi Kayıt Belgesi'nin çıkarılmış olması
  2. Başvuru sahibinin işletme belgesi olması
  3. İpotek verilebilecek tarla, ev, arsa veya canlı hayvan gibi ipotek değeri olan mala sahip olunması ya da sahip olan bir yakının bulunması
  4. Kredi notunun yeterli olması

Akbank çiftçi kredisi veriyor mu?

Arsa, bahçe ve tarla alımlarınız için finansman desteğiniz Akbank'tan! 0 km ve ikinci el traktör alımlarınız için uygun koşullarla finansman desteği sağlıyoruz. Bankamızın anlaşmalı olduğu markalardan yapacağınız alımlarda ise cazip faiz oranları sunuyoruz.