Yemeksepeti kuryesi nasıl olunur?

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

  1. Daha önce lojistik / kurye sektöründe deneyimi olan,
  2. En az 2 ay A2 – A veya 6 Ay A1 ehliyet sahibi olan,
  3. Kişisel emniyet, araç ve ekipman güvenliğine uygun davranan,
  4. Her zaman trafik kurallarına dikkat eden,
  5. Takım çalışmasına ve esnek çalışma saatlerine uyumlu,

Yemeksepeti sigorta yapıyor mu?

Asgariden fazla maaş alırsınız (3200-3300 gibi) ve gününde yatar. Ticketınız 600-650 ₺ civarı. (Yol parası yok.) Son olarak özel sağlık sigortanız vardır.

Banabi Nasıl Başvurulur?

  1. Başvuru esnasında sizden İkametgah ve Adli Sicil Kaydı istenecektir. …
  2. Yükleyeceğiniz profil fotoğrafı müşterilere görünür olacaktır bu yüzden yüzünüzün net göründüğü, kıyafetlerinizin özenli olduğu bir fotoğraf yüklemelisiniz.
  3. Başvurunun en son kısmında yer alan 'Davet Linki' alanı zorunlu bir alan değildir.

Yemeksepeti Banabi müdür?

Dölek, ağustos ayı itibarıyla 33 ilde milyonlarca kullanıcısına 4 binden fazla ürün çeşidi sunan Yemeksepeti Banabi'de yeni görevine başladı. … Gözde Ulukan 16 Ağustos 2021. Hızlı ticaret platformu Yemeksepeti Banabi'nin Genel Müdür pozisyonuna Bülent Dölek getirildi.

Trendyol Kargocular ne kadar kazanıyor?

Trendyol araçlı kurye aylık ortalama 8000 – 15.000 TL arasında kazanmanızı sağlar. Ancak bu oran hızlı ve düzenli çalışma ile 15.000 TL'yi geçebiliyor. Ne kadar çok kargo teslimatı yaparsanız aynı oranda kazancınız da artış gösteriyor.

Özel kurye nasıl olunur?

Kuryelik için herhangi bir diploma gerekmemektedir. Moto kurye olmak isteyen A1 ya da A2 ehliyetine sahip olması gerekir. B ehliyeti olanlar ise arabalı kurye arayan firmalara başvuru yapabilir. Kuryelik için talep edilen belgeler diğer işler ile aynıdır.

Getir çalışanları ne kadar maaş alıyor?

Getir kurye çalışanlarının tahmini 15 saat çalıştığı biliniyor. Bu nedenle getir kuryelerinin maaşları da çalışma saatlerine göre değişir. Getir kurye maaşları 3200 TL ve 9000 TL arasında değişir.