Halkbank esnafa yeni kredi veriyor mu?

Esnaf ve sanatkarlara makine, ekipman ve demirbaş alımları, iş yeri modernizasyonu veya ham madde ve döner sermaye ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla 30 bin liraya kadar kullandırılan kredilerden bakiyesi 2022, 2023 ve 2024 yıllarına devreden krediler için yüzde 100 faiz indirim oranı uygulanacak.

Esnaf kefalet kredisi limiti ne kadar 2022?

Kredinizi 100.000 Türk Lirası ile 200.000 Türk Lirası arasında değişken limitli olarak ihtiyaca göre alabilirsiniz. En fazla 60 ay vade seçeneği olacak şekilde geri ödeme planı hazırlanır. Aylık, 3 aylık ya da 6 aylık olmak üzere ödeme seçimi yapılarak kredi kullanımlarına başlanır.

Esnaf kredisini kimler alabilir?

Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olmak, Kefalet veren kooperatifin bölgesinde bulunan bir adreste iş yerinin bulunması ya da ikamet etmek, Birden fazla Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kooperatifleri ile ortak olmamak, Vergi borcunuzun bulunmaması ve banka kredi notunuzun yüksek olmasıdır.

Esnaf Sanatkarlar kredi ne kadar?

Esnaf ve sanatkârlara makine, ekipman ve demirbaş alımları, işyeri modernizasyonu veya hammadde ve döner sermaye ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla 30.000 TL'ye kadar kullandırılan kredilerden bakiyesi 2022, 2023 ve 2024 yıllarına devreden krediler için 0 faiz indirim oranı uygulanacak.

Halkbank Esnaf kredisinden kimler yararlanabilir?

En az 3 aylık faaliyet süresini tamamlamış olan esnaflar, ESKKK ortağı olmayan, medeni hakları kullanma ehliyetine sahip gerçek kişiler hazine destekli olarak Halkbank tarafından sunulan bu krediye başvuru yapabilir ve sağlanan krediden yararlanabilirler.

Kredi borcu olan esnaf kredisi çekebilir mi?

Kredi borcu ertelenen esnafın yeni kredi almasını engelleyen hükümler uygulanmayacak. … Halk Bankası'ndan 31 Aralık 2020 ve öncesi tarihlerde kullandıkları düşük faizli kredilerden doğan borçlarını ödeyemeyenler faydalanacak.

Esnaf kefaletin faiz oranı kaç?

Kredi Faiz Oranları
VADEFAİZ ORANI (yıllık)
1 yıla kadar% 9,5
1 yıldan fazla% 9,5
Şahıs üst limitleri maksimum 200.000TL