Zilzal suresi neye iyi gelir?

Bir rivayete göre; Düşmanların şerrinden korunmak ve onlara galip gelmek için 41 kere okunur. Bir kimse çok çok Zilzal suresini namaz içersinde okumayı adet haline getirirse, Allah'u Teala o kimseye dünya servetini ihsan edeceği gibi korktuklarından da emin ve uzak kılar. 40 defa okuyan, düşmanını helak eder.

Zilzal suresi celbi sevdiğini sana getirir mi?

Zilzal süresi ile ayrıldığınız eşinizi ya da sevgilini geri getirebilirsiniz. Ayrıca hoşlandığınız kişinin sizi fark etmesini ve sizi sevmesini sağlayabilirsiniz. İstediğiniz kişinin evli olup olmaması ya da çok uzak bir mesafede olup olmamasının hiçbir önemi yoktur. Bu sure uzaktaki kişide de etkili olur.

Zelzele duası ne için okunur?

Zelzele ismiyle de nitelendirilebilen Zilzal suresi halk arasında daha çok deprem okunduğu zaman okunmalı gibi bir düşünce şekli olsa da surede depremden çok ansızın bizleri yakalayacak olan kıyamet günü dehşetinin üzerinde durulur.

Zilzal suresi hangi gün okunur?

Kişi Cuma gecesinde iki rekatlık namaz kılarsa ve o namazda Fatiha suresi ve on beş defa Zilzal suresini okur ise Allah o kişiyi kıyamet sıkıntılarından ve kabir azabından emin kılacaktır.

Fecr Suresi neye iyi gelir?

Gece ve gündüz şirke düşmemek için Kafirun suresini okumak faydalıdır. Kafirun suresini okumaya devam eden kimseler şirke düşmekten korunurlar. Manevi açıdan oldukça değerli olan kafirun suresini özellikle gece okumaya devam edenlerin rızkı açılır, berekete kavuşur.

Kevser suresi neye iyi gelir?

Evden çıkmadan önce okunur veya kişi üzerinde Kevser Suresi taşırsa, her türlü sıkıntıdan ve kötülükten korunur. Okuyan kişinin kalbini yumuşatır. Merhametini artırır ve diğer insanlara yardımcı olmasına yol gösterici olur. Kevser Suresi her gün en az üç sefer okunursa, okuyan kişi çok büyük sevaplar kazanır.

Kendine aşık etmek için hangi dua okunur?

Allahümme ihrik ve sehhirli kalbe “sevdiğin kişinin ismi” ala mehabbete “senin ismin”. Tevekkelü Ya huddame hazihis ayetiş şerifeti ve ahriku kalbe “sevdiğin kişinin ismi” bi muhabbeti “senin ismin” bi hakki hazihis ayetiş şerifeti. Sehhirli “sevdiğin kişinin ismi” bi hakki ayetiş şerifeti. Amin.